Šta kažu oni: Da li smeta ako žena zarađuje više?

Nekada je bilo uobičajeno da muškarac zarađuje više i izdržava porodicu, a danas je isto tako uobičajeno da žena zahvaljujući uspešnoj karijeri osigura većinu prihoda. Jedni veruju da muškarcima danas nije bitno ko zarađuje više, a drugi kako je to, bez obzira na vremena, i dalje udarac na ego muškarca. Pročitajte šta kaže jači pol.

Uspešne žene |
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Meni je bitno isključivo da i ona zarađuje neki pristojni novac, čisto zbog planiranja životnih aktivnosti. Nije mi uopšte bitno ko zarađuje više, ali mi je izuzetno bitno da oboje privređujemo", Marko, 28.

"Potpuno mi je nebitno ko zarađuje više. U vezi su mnogo bitnije neke druge stvari, kao na primer da oboje zarađujemo, kako postupamo s novcem, te da možemo zajedno da planiramo budućnost", Pavle, 26.

"Nebitno je ko zarađuje više, sve dok je blagajna zajednička", Ivan, 28.

"Nije mi bitno ko više zarađuje. Bitno je samo da funkcionišemo zajedno", Danijel, 27.

"To mi nije ni najmanje bitno. Bitno je da možemo da živimo što kvalitetnije, a manje je bitno čijom zaslugom", Nikola, 29.

"Iako bih voleo da sam ja taj koji više zarađuje, ne bi mi predstavljalo problem ako bi žena zarađivala više od mene. Najbitnije je da oboje možemo finansirati naše želje i potrebe", Jovan, 27.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 34 sledeca idi na stranu