Srpska lepotica putuje u Kinu: Da li će Iva uspeti da osvoji svet?

Njen osmeh, harizma, nesporna lepota, ali i obrazovanje doneli su joj mnogo i do sada. A ove godine Iva Rašović predstavljaće Srbiju na svetskom takmičenju lepote i promocije turizma.

Uspešne žene | Mariota Vlaisavljević |
Podeli
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Takmičenje Miss tourism world počenje 28. septembra, a posle niz akvalifikacija finalno takmičenje zakazao je za 18. oktobar.

"Izabrana sam na osnovu obrazovanja, vaspitanja, komunikativnosti, poznavanja turističkog potencijala moje Srbije i znanja jezika. Odlično govorim engleski i italijanski. Nije bilo lako, ali sada uživam u svojoj pobedi. Pripemam se svaki dan za odlazak u Kinu, osećam se fantastično jer je velika čast predstavljati svoju zemlju na jednom tako prestižnom takmičenju", kaže Iva za portal "Super žena".

Završne pripreme su u toku, Iva i njen tim biraju nošnju koju će poneti, garderobu za razne nastupe i defile koji je čeka pred publikom.

Marina Đedević, nacionalni direktor Miss turism world za Srbiju, Vesna Miloševic modni dizajner, Vesna Vlatkovic, Arsen Đuric iz Tursitičke organizacije Zlatibora, Aleksandar Seničic, predstavnik YUTA izabrali su Ivu da ove godine bude predstavnik Srbije.

"Pripremamo i poklončice koje ću poneti. Ostalo mi je i da proučim neke detalje vezano za turistučke destinacije i nadam se da ću steći još mnogo prijatelja iz celog sveta", priča Iva koja je student IV godine Geografskog fakulteta.

Do sada nikada nije učestvovala ni na kakvim izborima, a ovo je manifestacija koja se isključivo bavi promocijom svetskih turističkih potencijala i kulturne baštine zemalja koje se takmiče. Ove godine prijavljeno 60 zemalja-takmičara.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 34 sledeca idi na stranu