Uspešne žene

Dvadeset godina dizajnira seks-igračke: Osim oblika, izrađujem ručno i detalje

Upoznajte Anjani Sidharthu, uspešnu kolumbijsku umetnicu koja već godinama osmišljava izgled seks-igračaka.

Sreda, 20.09.2017.

13:14

Izvor: B92

Default images

Podeli:

*ALT

Anjani Sidhartha je ljubav prema skupturi i slikanju pretočila u dizajniranje seks-igračaka, i već 20 godina provela radeći za kompaniju Dok Džonson.

Ona je odrasla u Kolumbiji, a zbog strasti prema umetnosti veoma brzo se preselila u Kaliforniju, gde je planirala da sledi svoje snove.

Tada joj je prijatelj ponudio da preuzme njegovu poziciju u kompaniji, ali joj nije napomenuo da se odnosi na industriju za odrasle.

Iako je isprva bila iznenađena poslom koji je trebalo da obavlja u firmi, ona ga je prihvatila, a veoma brzo i zavolela.

Tako već 20 godina dizajnira seks-igračke, veoma realstičnog izgleda. Osim dizajna, ona se ne libi da zasuče rukave i ručno doda neki detalj.

"Trudim se da seks-igračka zadrži originalni izgled i teksturu, samo pravim malo kozmetičke promene", objasnila je.

Najvažnija stvar za Anjani u dizajniranju je da ne zaboravi da seks-igračka ima najvažniju svrhu, da pruži ljudima užitak.

Kao jedna od nekoliko vajara u svetu koji su specijalizovali za ručnu izradu u pravljenje seks-igračaka, Anjani ističe da je veoma predana svom poslu, a svoj rad usmerava ka inovacijama.

"Trudim se da igračka bude funkcionalna i da zadovoljava estetske kriterijume. Često pravim prototipe, nakon kojih se odlučujemo za model koji ćemo dalje usavršavati", istakla je kolumbijska umetnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare