Ona je najuticajnija Crnogorka u Americi

Nerviraju vas postovi poznatih na Instagramu? Mislite da oni samo žele pažnju i lajkove? Zapravo na svim "aktivnostima" na društvenim mrežama može sjajno da se zaradi. Portal Brajt sajd (BrightSide) je sastavio listu deset zvezda Instagrama koje najviše zarađuju, a među njima je i jedna Crnogorka.

Uspešne žene |
Podeli

She designed a life she loves 🖤

A post shared by Amra Olević | Artist (@amrezy) on

Njeni roditelji Ervin i Šemsa su iz Plava, a Amra je odrasla u Njujorku, gde je kao šminkerka napravila zavidnu karijeru. Osim što proizvodi kvalitetnu šminku, ona je svoju "Kardašijan lepotu" unovčila. Jedna je od najpopularnijih osoba u Americi, a više od šest miliona ljudi prati njene objave na blogu Glamrezy, Jutjubu i Instagramu.

Amra Olević jedna je od najpopularnijih svetskih šminkerki, a njene savete redovno prati 5,5 miliona ljudi.

Tako se ona i našla na ovom spisku najbogatijih i najuticajnijih, ali je značajan deo njenih prihoda i proizvodnja sopstvene kolekcije šminke.

Doduše, u svemu joj je izgled bio "odskočna" daska, jer ova devojka iz Plava neodoljivo podseća na Kim Kardašijan. Ta predispozicija omogućila je da je lakše primete i uoče njen talenat za ulepšavanje.

Rezy view 💁 Top & Jeans @hotmiamistyles

A post shared by Amra Olević | Artist (@amrezy) on

"Vaspitali su me strogi roditelji. Pružili su mi sve što mi treba, ali se nismo slagali. Iselila sam se iz porodičnog doma u 23. godini. To je bila moja najbolja odluka. Prošla sam kroz teške trenutke, jedno vreme nisam imala novca ni za hranu. Živela sam sa dečkom i oboje smo se borili da preživimo. Ponekad kad se setim tog perioda pitam se kako smo uopšte uspevali. To iskustvo me je promenilo. Naučilo me je da budem skromna, ali i da cenim svaki trenutak", rekla je svojevremeno Amra.

Amra često na društvenim mrežama ističe ljubav prema svom rodnom kraju, a jedan od njenih sjajeva za usne, koji je posvetila Crnoj Gori, nosi naziv "Montenegro".

⚡️⚡️⚡️

A post shared by Amra Olević | Artist (@amrezy) on

Pročitajte još:

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 35 sledeca idi na stranu