Mamin bazar: Prodaja, humanitarne akcije i Deda Mraz za Novosađane

Ovog vikenda u Novom sadu biće održan 8. Mamin bazar koji organizuje udruženje "Mame Novosađanke". Mamin bazar predstavlja mesto na kome članice našeg udruženja prodaju svoju i dečiju polovnu odeću, obuću, igračke, bebi opremu, a na kojem posetioci mogu tu istu robu da kupe po vrlo povoljnim cenama.

Uspešne žene |
Podeli
Foto:Thinkstockphotos
Foto:Thinkstockphotos

Bazar, osmi po redu biće održan u subotu 16.12.2017. od 10 do 18 časova, na Spensu, na spratu ispred bivše Gradske kafane. Ulaz je besplatan, a svečano će ga otvoriti potpredsednica Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine, Sandra Đanković.

Na Bazaru će učestvovati 150 mama izlagača kvalitetne polovne robe, koje su prethodno prijavile svoje učešće, a kao posetioci su dobrodošli svi koji žele da se opreme za zimu i predstojeće praznike.

S obzirom na dolazeću Novu godinu, koji je deci jedan od omiljenih praznika, u program smo uvrstili i slikanje sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima Elfom i Olafom, kako bismo deci omogućili da svoje želje za novogodišnje paketiće kažu uživo i da im ostanu fotografije kao lepo sećanje na ovaj događaj.

Pored toga, pripremili smo i bogat celodnevni muzičko-scenski program. Na sceni će moći da se vide i čuju dečiji horovi, folklorne grupe, džez balet, moderan balet, smeh joga, kapuera, zumba za odrasle i za decu, skolice sporta, fitnes za decu i odrasle i zvezda dana Branimir Rosić – leteća gitara.

Dodatni izlagači "Maminog bazara" obuhvatiće temu Nove godine i novogodišnjih poklona, pa će posetioci moći na jednom mestu da nađu ponešto za svaku dragu osobu. Bilo da su u pitanju deca ili odrasli, na našoj manifestaciji će sigurno naći neki prigodan poklončić.

Svaka naša manifestacija ima humantarni karakter, a ovog puta imamo nekoliko akcija. Na našem štandu stajaće kutija za skupljanje novčane pomoći za porodicu Stojković sa troje dece, koja je nedavno u požaru ostala bez kuće. I ovog puta skupljaće se odeća i obuća za Dom u Veterniku, a pored toga deo naše manifestacije biće i roditelji vrtića “Zlatne grede” koji su organizovali skupljanje donacija za obnovu ovog zabavišta.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu