Uspešne žene

Mame u biznisu: Ženske rukotvorine su put do uspešnog posla

Udruženje Mame Novosađanke organizuje u subotu 24. februara 2018. godine treći po redu Mama biznis fest.

Četvrtak, 22.02.2018.

13:16

Izvor: B92

Mame u biznisu: Ženske rukotvorine su put do uspešnog posla
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Organizatori najavljuju predstavljanje 50 mama koje svojim delatnostima nude šarenolike i interesantne proizvode.

Manifestacija "Mama biznis fest" je jedan od načina predstavljanja ženskog preduzetništva, pomaže umrežavanju preduzetnica i plasiranju njihovih proizvoda i usluga na tržištu

Posetioci će imati priliku da vide, probaju, kupe i naruče puno korisnih i lepih stvari koje prave i prodaju mame: domaće pecivo, medenjake, torte i kolače, domaći ratluk, med, proizvode od spelte, prirodnu kozmetiku, edukativne igračke za decu, rukotvorine, umetničke predmete, ručno rađenu odeću i asesoare, unikatni nakit, stvari za kuću, posteljinu, platnene pelene, nosiljke za bebe, torbe, tkane, heklane i pletene stvari, figurice za torte.

Biće promovisana masaža, joga, anticelulit program i saveti nutricioniste, organizovanje venčanja, saveti za dojenje, časovi stranih jezika, programi edukacije i ličnog razvoja, onlajn marketing i još mnogo toga.

Jedan od važnih segmenata na "Mama biznis festu" su i konsultacije i saveti od strane stručnjaka iz oblasti podrške ženskom preduzetništvu, svim zainetersovanim mama koje žele da postanu preduzetnice na raspolaganju će biti Marija Prokopić - rukovodilac projekata za razvoj MSPP i Andrea Stijepić - saradnik na projektima, obe iz Regionalne razvojne agencije Bačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare