Uspešne žene

Ona je najuticajna osoba na društvenim mrežama

Nakon Rijane i Bijonse, američka rijaliti zvezda Kajli Džener preuzela je titulu najuticajne osobe na društvenim mrežama. Samo jedna njena objava vredi million dolara.

Petak, 04.05.2018.

15:25

Izvor: B92

Ona je najuticajna osoba na društvenim mrežama
Foto: Getty

Podeli:

Sa više od 108 miliona pratilaca, nije iznenađenje da najmlađa članica porodice Kardašijan, 20-godišnja Kajli Džener zvanično je proglašena najuticajnom osobom na Instagramu.

Prema novim izveštajima koje je objavila kompanija za anlizu društvenih medija D’Marie Analytics, Kajline objave imaju vrednost veću od million dolara.

Drugim rečima, ne samo da je ona najverovatnije najplaćenija osoba u njenoj pororidci, već za sve što objavi na Instagram, Tviter i Snepčet zaradi vrtoglavih million dolara.

Ujedno, to znači da je Dženerova najveći infuenser trenutno na društvenim mrežama, te da je svrgnula sa trona pop zvezdu Bijonse.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Podsećamo Kajli je vlasnica kozmetičkog brenda "Kylie Cosmetics", a njeni sjajevi, karmini, rumenila i senke se prodaju širom sveta.

Tokom proteklih 18 meseci, Kajli je od kozmetike zaradila 420 miliona dolara, te postala druga u porodici Kardašijan-Džener, nakon Kim, koja je prošle godine zabeležila neto prihod sa ponosnih 18 miliona dolara.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare