Njihove uloge vrede milione: Ove žene su najplaćenije filmske zvezde

Britanski "Independent" sastavio je listu najvećih imena u američkoj filmskoj industriji, čije zarade prevazilaze cifru od osam miliona dolara.

Uspešne žene |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Iako je u vrhu liste glumaca koji najviše zarađuju u Holivudu našli pretežno muškarci, poput Danijel Krejga, Dvajn Džonsona i Vin Dizela, na listi najplaćenijih su se svakako svojim filmskim projektima izdvojile i pojedine glumice.

Na prvom mestu, kada je reč o ženama, je američka glumica En Hatavej čija zarada za dugo najavljivani film "Barbi" (koji ćemo gledati 2020. godine) se procenjuje na 15 miliona dolara.

Foto: Getty
Foto: Getty

Odmah iza nje sledi glumica mlađe generacije, koja je već osvojila Oskara za ulogu u filmu "U dobru i u zlu". Dvadesetsedmogodišnja Dženifer Lorens takođe je isplaćena 15 miliona dolara za ulogu u drami "Red Sparrow" koja je trenutno na repertoaru u bioskopima širom sveta.

Foto: Getty
Foto: Getty

Treće mestu, rangirano po visini zarade, zauzima Sandra Bulokkoja je u filmu "Malci" ("Minions" iz 2015.) pozajmila glas istoimenim crtanim junacima, Za ovaj poslovni angažman plaćena je 10 miliona dolara.

Foto: Getty
Foto: Getty

Britanska glumica Emili Blant, koju je publika zavolela u ostvarenjima "Agenti sudbine" (2011) i "Ubica iz budućnosti" (2012), za ulogu u najnovijem filmu "Jungle Cruise" (2019) dobiće od 8 do 10 miliona dolara.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu