Uspešne žene

Poznata glumica najavila kraj karijere: "Želim nešto izazovnije"

Zvezda američkih televizijskih serija, Porša de Rosi saopštila je da prestaje da se bavi glumačkim poslom, a svu svoju kreativnost i napor će uložiti u razvijanje jedne kompanije.

Sreda, 16.05.2018.

20:00

Izvor: B92

Poznata glumica najavila kraj karijere:
Foto: Getty

Podeli:

Američka glumica Porša de Rosi, najpoznatija po ulozi u seriji ”Ometeni u razvoju” (Arrested Development) gostovala je u emisiji svoje supruge, slavne voditeljke Elen Dedženeris.

Na pitanje Elen zašto se odlučila na ovu odluku, televizijska zvezda je i sama istakla da ni njoj nije jasno…

"Napravila sam ovu odluku pre otprilike 18 meseci. Zvala sam direktora serije ”Ometeni u razvoju” Mičela Hervica, i rekla sam sam ako bude peta sezona neću je snimati jer odustajem od glume. Činilo se da me je potpuno razumeo i da je shvatio. Nakon lepog razgovaora, on me je stavio u petu epizodu. Ne znam kako se ovo desilo, ali da, ja glumim u petoj sezoni", istakla je.

*ALT

Nakon što će se Porša zvanično pozdraviti sa glumom nakon premijere novog serijala 29. maja, ona će se posvetiti kompaniji General Publik koja se bavi pronalaskom i objavljivanjem umetničkih dela.

De Rodi je glumila u popularnim serijama poput Ali Mekbil i Nip Tuck, pre nego što je čitavu deceniju posvetila snimanju serije ”Ometeni u razvoju”.

"Zapitala sam se da li postoji nešto čemu se mogu posvetiti što je drukčije i izazovnije? Čini mi se da znam kako bi gluma uticala na mene narednih 10, 20 godina, zbog čega sam odlučila sa odustanem od tog posla i započnem biznis", objasnila je glumica svoju odluku.

Kako je izgledalo televizijsko gostovanje lepe glumice u emisiji Elen Dedženeris pogledajte u nastavku...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare