Uspešne žene

Ima 2 ćerke, 3 unuka i praunuka i najstarija je aktivna kuglašica

Kada vam kažemo da neko ima 73 godine, 2 ćerke, 3 unuka i praunuka, kako zamišljate tu osobu? Reč je o penzionerki, ali i o najstarijoj aktivnoj kuglašici Superlige Srbije, koja je pre nekoliko dana, svom klubu donela pobedu, rame uz rame sa 5 decenija mlađim koleginicama. Novosađanka Valerija Šećerov prava je inspiracija.

Utorak, 13.04.2021.

16:13

Izvor: B92

Ima 2 ćerke, 3 unuka i praunuka i najstarija je aktivna kuglašica
Foto: Printscreen/Prva TV

Podeli:

"Ja volim, volim kuglanje! Volim da se borim i da se družim sa svojim koleginicama", rekla je za "150 minuta" Televizije Prva vitalna i aktivna dama Valerija Šećerov.

Ona je najredovnija na treningu, i uvek je sa njom i neki član porodice - unuci, njena deca dok su bila mala, sada i praunuci.

Sa kuglanjem se može početi sa 10 godina, kada se i ona uputila u prvu kuglanu. I nekoliko decenija kasnije, zajedno sa pet decenija mlađim koleginicama, takmiči se u Superligi Srbije.

"Uvek je bila borbena, nekada nam je i u ovim godinama izvlačila i utakmice", kažu članice njenog tima.

U klubu je zovu Babika, a njeno najveće zadovojstvo je, ne kada ona igra dobro, nego kada svojoj ekipi donese pobedu. Pogledajte video-materijal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare