Uspešne žene

Top pet junakinja telenovela: Kako sada izgledaju Zlobnica, Kasandra, Ljovisna FOTO

I dalje mnoge od njih izgledaju kao na početku karijere.

Utorak, 11.05.2021.

11:14

Izvor: B92

Top pet junakinja telenovela: Kako sada izgledaju Zlobnica, Kasandra, Ljovisna FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Popularnost koju su latino zvezde imale kod nas i na Balkanu tokom devedestih i početkom dvehiljdaitih bila je velika, da se i dan danas reprize telenovela rado gledaju.

U nastavku, pogledajte kako sada izgledaju latino dive koje smo voleli da gledamo na malim ekranima.

5. Rubi

Lepa Barbara Mori glumila je lik Rubi u istoimenoj seriji, danas ima 43 godine i sudeći po komentarima svojih fanova na Instagramu - lepša je nego ikada. Pre nekoliko godina je postala baka i obožavatelji smatraju da je definitivno najlepša baka na svetu.

4. Zlobnica

Gabrijela Spanik, venecuelanska glumica čiji je otac hrvatskog porekla, glumila je pre više od dve decenije seriji "Zlobnica" i to bliznakinje - jednu dobro i jednu zlu. Danas ima 47 godina i dalje izgleda atraktivno i sačuvala je prirodnu lepotu.

3. Marisol

Pre 25 godina glumica Erika Buenfil je igrala Marisol, a danas je mnogi ne bi prepoznali, jer se znatno izmenila.

2. Ljovisna

Prelepa Skarlet Ortiz, koja je pre više od dvadest godina godine glumila u seriji "Ljovisna" uspela je da očuva svoju lepotu bez esetetsklih operacija. I danas izgleda kao kada smo je gledali u seriji.

1. Kasandra

Venecuelanska glumica Koraima Tores je svetsku slavu stekla tumačeći lik Kasandre u istoimenoj latinoameričkoj sapunici, koja je bila veoma popularna na našim prostorima. Skoro posle trideset godina od snimanja serije izgleda neverovatno!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.