Uspešne žene

Uraganke u bademantilima: "Ovde se još nismo posvađale"

"Dajemo sve od sebe i nismo pratile kladionice kako se kotiramo", rekle su.

Sreda, 12.05.2021.

11:35

Izvor: B92

Uraganke u bademantilima:
Foto: Printskrin/TV Prva

Podeli:

U emisiju "Jutro" koja se emituje na TV Prvoj, uživo su se javile naše predstavnice za "Pesmu Evrovizije" grupa "Hurricane". Ksenije Knežević, Sanje Vučić i Ivane Nikolić, članice ove grupe rekle su da je atmosfera bolja nego što su mislile: "Svakako da nam je žao što nema mnogo ljudi. Došle smo da se predstavimo i pokažemo Evropi. Proba je prošla dobro i jedva čekamo naš nastup. Imamo odličan tim, nije nam dosadno".

Iako su trenutno u bademantilima, njihovi scenski kostimu su mnogima interesantni, a povodom toga Uraganke kažu: "Potrudile smo se da fino nosimo kostime i baš nam je drago što se publici dopada". O specijalnim epidemiološkim merama, Ksenije Knežević ističe: "Sala deluje prazno, nema novinara, idemo sa maskama i testiramo se svaki drugi dan".

Po pitanju očekivanjima, ovaj trojac je optimističan: "Naša očekivanja su da ćemo biti u top pet. Dajemo sve od sebe i nismo pratile kladionice kako se kotiramo", rekle su. Na pitanje da li se svađaju, rekle su da "se ovde još nisu posvađale".

Ceo prilog pogledajte u video-materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.