Uspešne žene

Pop senzacija Arijana Grande: Prošla je puno tragedija na putu do vrha

Arijana je karijeru započela na Brodveju, a muzikom je počela da se bavi 2011. godine. Danas je svetski poznata pevačica, sa mnoštvom nagrada i milionima obožavalaca zbog kojih je najpraćenija žena na Instagramu.

Nedelja, 27.06.2021.

01:23

Izvor: B92

Pop senzacija Arijana Grande: Prošla je puno tragedija na putu do vrha
Foto: Profimedia

Podeli:

Pevačica Arijana Grande, koja je juče napunila 28 godina, odrasla je ispred kamere, a danas je "teška" oko 150 miliona dolara. Karijera joj je uvek išla uzlaznom putanjom, ali privatni život servirao joj je mnoge prepreke.

Karijeru je započela 2008. godine, kada je imala samo 15 godina ulogom u mjuziklu "13", nakon kojeg je dobila ulogu u Nickelodeonovoj seriji "Victorious". Obrade pesama koje je snimala i stavljala na Jutjub donele su joj prvi muzički ugovor, pa je 2011. potpisala s kućom "Republic records".

Do danas je izdala šest studijskih albuma.

Kroz karijeru je razvila prepoznatljiv stil odevanja, a njen visoki rep prepun dugih ekstenzija postao je i njen zaštitni znak.

Foto: Profimedia

Uz vrlo uspešnu karijeru, Arijana nije uvek imala sreće u privatnom životu. Počevši s bombaškim napadom nakon koncerta u Mančesteru 2017., preko neuspelih veza do tragične smrti tad bivšeg dečka, repera Meka Milera.

Pri izlasku s koncerta, bombaš samoubica detonirao je bombu i usmrtio 23 ljudi, dok ih je 500 povređeno. Nakon toga, zbog velike traume, Arijana je stopirala turneju na neko vreme, a kasnije je održan koncert za sve koji su bili prisutni na nesrećnom događaju.

Tokom veze s komičarom Pitom Dejvidsonom (27), 2018. je preminuo njen bivši dečko Mek Miler od predoziranja, što je potreslo pevačicu.

Nakon prekida s Pitom, sa kojim je bila verena, započela je vezu s agentom za nekretnine Daltonom Gomezom (25) daleko od očiju javnosti. Dalton i Arijana venčali su se ove godine.

Arijana je sa svojih 246 miliona pratilaca na Instagramu najpraćenija žena, a treća je u ukupnom poretku nakon Kristijana Ronalda (36) i Dvejna Džonsona (49).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare