Uspešne žene

Posle četvoro dece i deset godina braka, Džeger joj je dao pet miliona dolara: "To je velikodušno"

Jedna od najčuvenijih manekenki koja je već u dvadesetim snimila preko četrdeset naslovnih strana za najprestižnije modne magazine, družila se sa Grejs Džons i Džesikom Lang, izazvala epsko neprijateljstvo između Mika Džegera i Brajana Ferija, napunila je 65 godina.

Nedelja, 04.07.2021.

08:30

Izvor: B92

Posle četvoro dece i deset godina braka, Džeger joj je dao pet miliona dolara:
Foto: Profimedia

Podeli:

Osim na modnim pistama i revijama slavnih modnih kreatora, videli smo je i u filmovima, a njen ples u spotu Brajana Ferija "Let's Stick Together" i danas golica maštu muškarcima.

Džeri Hol je Džegerova najduža veza. Mik je počeo da se viđa sa ovom Teksašankom krajem 1977. dok je još bio u braku sa Bjankom, a ona bila verenica Brajana Ferija.

Ona je navodno bila inspiracija za kultnu pesmu Stounsa "Miss You".

U trenutku kada se upoznala sa Džegerom, bila je jedan od najplaćenijih foto-modela na svetu i važila je za veoma uticajnu ženu u svetu šou-biznisa.

U vezi sa Džegerom rodila je četvoro dece. Razveli su se 1999. kada je brazilski foto-model Lusijana Himenez obelodanila da će roditi dete čiji je otac pevač Rolingstounsa. Džeri Hol i Mik Džeger su dugo živeli zajedno nevenčano u Ričmondu (London). Tokom svog braka s Džeri, od 1991. do 1994. godine, on je imao aferu sa italijanskom pevačicom i modelom Karlom Bruni, koja je kasnije postala prva dama Francuske. Džeri je saznala za tu vezu i intervenisala, a Karla je kasnije pričala: "Bio je možda sa još deset žena dok je bio sa mnom".

*ALT

Džeri je imala svoj novac, što znači da je Džegerovo dragoceno bogatstvo bilo sigurno, ali je ona ipak trpela njegove veze sa mnogo mlađim ženama koje je on nastavio da ima. Mik i Džeri obavili su svadbenu ceremoniju na plaži u Baliju 1990. godine. Međutim, ovo venčanje proglašeno je nezakonitim tokom njihovog razvoda od Visokog suda Engleske 1999. pa je brak poništen "uz obostrani sporazum".

Poravnanje od pet miliona dolara uz vilu u Ričmondu izvan Londona Džeri Hol je opisala kao "vrlo, vrlo velikodušno".

*ALT

"Naravno da Mik sa decom razgovara često. On je zaista divan otac", rekla je Džeri Hol i dodala da i ona ima veoma dobar odnos sa njim jer ih, osim četvoro dece, vezuje i prijateljstvo dugo 30 godina. No, Džeri Hol kaže da je Mik bio veoma loš muž.

Džeri Hol 2016. godine udala se za multimilijardera Ruperta Merdoka.

Pročitajte još: Volele su ga iako ih je sve varao: Sve žene Mika Džegera

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.