Uspešne žene

Zlatna Milica sedam godina je u ljubavi s taekvondistom Markom Đuričićem FOTO

Naša najbolja taekvondistkinja Milica Mandić, koja je osvojila danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, već sedam godina je u ljubavi sa taekvondistom Markom Đuričićem, koji joj je najveća podrška.

Utorak, 27.07.2021.

16:14

Izvor: Blic

Zlatna Milica sedam godina je u ljubavi s taekvondistom Markom Đuričićem FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Par se verio pre tri godine, a Milica je jednom prilikom otkrila da je njihov prvi susret bio sudbonosan.

"Imala sam tu sreću da ga upoznam 2012. godine kad se vratio sportu. Ispunjena sam i srećna kad je on sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvek uz mene, navija svim srcem i bodri me", ispričala je u jednoj televizijskoj emisiji.

A Marko Đuričić je jednom rekao da su Miličini posebni kvaliteti "motivisanost i patriotizam".

"Kad je osvojila dve zlatne medalje u Londonu i kad je viknula 'Srbija' i pokazala tri prsta, tad me je osvojila", rekao je svojevremeno.

"Dragi, bez tebe ne mogu živeti", napisala je Milica uz zajedničku fotografiju

Milica nikad nije krila koliko je zaljubljena, a otkrila je i da joj je posebno zadovoljstvo to što mogu da treniraju zajedno.

"Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega", rekla je svojevremeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.