Uspešne žene

Udruženje Žene Barajeva: Širimo radost i veselje

Prošle nedelje ste u okviru emisije "Jutro" imali prilike da čujete savršen recept za domaći ajvar koji nam je donela Dušica ispred udruženja Žene Barajeva.

Petak, 20.08.2021.

13:37

Izvor: B92

Udruženje Žene Barajeva: Širimo radost i veselje
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

Osim što imaju najbolje recepte za sve domaće specijalitete, žene članice ovog udruženja raznim aktivnostima deluju u mnogim oblastima društvenog života i, koliko mogu, doprinose poboljšanju položaja žena u društvu.

Tu u proširenom sastavu, i za sve vas, njih 9 pripremilo je jedan zanimljiv nastup, ali pre toga malo ćemo porazgovarati o aktivnostima njihovog udruženja sa Dušicom Milovanović i Verom Vasović:

"Htele smo da pokažemo što radimo u radionici - ukrašavamo keramiku, izrađujemo unikatin nakit. Sav prihod ide u Sigurnu kuću u Beogradu", kaže Dušica.

Ona je nastavila:

"Treba nam zajednička aktivnost. Okupile smo se nas devet, shvatile smo da je mnogo lepše da širimo radost i veselje i zato smo osnovale kreativnu radionicu", istakla je.

Ostatak priloga, pogledajt eu video-materijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare