Ko je "srebrna" Francuskinja o kojoj priča ceo modni svet FOTO

U modnom svetu vest broj jedan jeste da je Zara u svoju kampanju uvrstila modele od pedeset, šezdeset, sedamdeset godina. Tako je Mari Sofi Vilson koja učestvuje u reklamama ovog brenda, trenutno žena o kojoj svi pričaju.

Uspešne žene |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Brojni brendovi, između ostalog i Zara odlučili su da porade na svojoj inkluzivnosti, a rezultat navedenoga je angažovanje šezdeset plus60+ francuskog modela, Mari Sofi Vilson, čija je lepota već očarala slavne fotografe poput Pitera Lindbergha, Maria Testina, ali i dizajnereskog genija Džona Galijana.

U nastojanju da modele kategoriše prema njihovom izgledu, modna industrija je starije modele nazvala "srebrnim" po njihovom zaštitnom znaku - sedoj kosi koju mnogi odlučuju da nose, prenosi "Redhetbjuti".

Mari Sofi Vilson je jedna od njih i iako možda nije poznata široj javnosti, ova žena nesvakidašnje lepote je već sarađivala sa velikanima mode.

Bila je redovna na pistama tokom devedesetih godina, te je radila i sa Markom Džejkopsom, kao i Alajom.

Oprobala se i u filmu - 2005. godinje glumila sa Džonijem Depom u "Happily Ever After" i producirala je i film o čuvenom pevaču Lenardu Koenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 6 sledeca idi na stranu