Uspešne žene

Potpuno druga Adel: Novi izgled, novi album, novi dečko, nov početak

Posle velike fizičke transformacije i gubitka 50 kilograma, pevačica je izdala novi singl, spremila novi album, u novoj je emotivnoj vezi i prvi put neće živeti u Britaniji – seli se u Ameriku.

Ponedeljak, 25.10.2021.

08:00

Izvor: B92

Potpuno druga Adel: Novi izgled, novi album, novi dečko, nov početak
Foto: Profimedia

Podeli:

Posle šest godina, Adel (33) je izdala pesmu "Easy on me". Za sedam dana na Jutjubu poslušalo je 110 miliona ljudi, a pesma je samo uvod u njen album koji se očekuje 19. novembra.

Za tih šest godina, mnogo toga se promenilo u životu najpopularnije i najcenjenije britanske muzičarke.

Adel, koju smo upoznali kao punačku pevačicu anđeoskog glasa i ogromnog talenta, za ovih šest godina drastično je oslabila. Vođena nutricionistima i posebnim režimom ishrane, uspela je da oslabi 50 kilograma i napravi veliku fizičku transformaciju.

Razvela se u ovih šest godina, a kako je sama objasnila, upravo novi album "30 govori" o emocijama koje nosi razvodu, iskrenosti i iskupljenju.

"Želim da objasnim sinu zašto sam uništila ceo njegov život zbog svoje sreće"

Ima i novu ljubav, američkog sportskog agenta Riča Pola (39), koji je jedan od najmoćnijih sportskih agenata i zastupa zvezde poput Lebrona Džejmsa, Entonija Dejvisa, Bena Simonsa. Procenjuje se da ima bogatstvo od 46 miliona dolara te da je svojim klijentima obezbedio ugovore koji vrede više od milijardu dolara. Na Forbsovoj listi najmoćnijih sportskih agenata koja je objavljena 2020. godine našao se na 9. mestu te je bio drugi najmoćniji agent koji posluje u košarci.

Odrastao je u Klivlendu u saveznoj državi Ohajo, gde je pohađao i srednju školu. Prvi novac zaradio je tako što je prodavao specijalna izdanja košarkaških dresova koje je nabavljao iz Atlante i potom preprodavao u Klivlendu. Nedeljno je zarađivao i po 10.000 dolara. Lebrona je upoznao 2002. godine, kada mu je prodao jedan takav dres.

O ljubavi Adel i Pola priča se od ovog leta, kada su prvi put počeli zajedno da se pojavljuju u javnosti – na košarkaškim utakmicama, u restoranima...

O svojoj novoj ljubavi prvi put je i javno govorila pre nekoliko dana, za časopis Vog, na čijoj je naslovnici sve zapanjila izgledom. Priznala je da ju je oduševilo to što Rič nije previše fasciniran njenom globalnom slavom. Istakla je i kako je novu ljubav pronašla baš u vreme kada joj je preminuo otac, a utehu joj je pružio upravo novi dečko.

I ono što je posebno novo u njenom životu – seli se u Ameriku. Britanka, zaljubljena u sve što je britansko, napravila je veliki korak i veliku promenu u svom životu.

Javno je rekla da se "seli u Ameriku jer je život u Londonu preskup. Pevačica već poseduje u SAD tri nekretnine u vrednosti od 63 miliona dolara, a kako je rekla, "kuću koju ima u Americi nikada ne bi mogla da ima u Londonu". Dodala je i da je većinu vremena u Londonu provodila u automobilu ili zgradi i kako je htela da se preseli negde gde je "svež vazduh".

U velikom intervjuu za "Vog" pričala je i o prvim utiscima iz života "Britanke u Americi". Prvo što je primetila, kako je rekla, jeste da njen "britanski sarkazam ne prolazi u Americi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.