Prelepa mis Amerike ima snažnu poruku FOTO

Prelepa Ela Smit proglašena je za mis Amerike, a za samo nekoliko nedelja takmičiće se i za titulu misice Univerzuma u Izraelu.

Uspešne žene | superžena |
Podeli

Prilikom intervju za američke medije, ova 23-godišnja lepotica je otkrila da se njene vrednosti kao čoveka temelje na iskrenosti.

Takođe je dodala da velike koorporacije moraju da razviju ekološku svest, ali i da pojedinci potenciraju ideju recikliranja otpadnih materijala.

"Trenutnu situaciju moramo da posmatramo na mikronivou i makronivou. Dakle, na makronivou kompanije moraju da razviju ekološku svest, dok na mikronivou svaki pojedinac mora da redukuje količinu otpada koji upotrebljava. Drugim rečima, trebalo bi svi da razmišljamo o reciklaži. A ovo su stvari koje možemo da primenjujemo svakodnevno", rekla je misica Smit.

Inače, Ela Smit je talentovana novinarka TV kanala "WHAS11 News", Luisvil (Kentaki), koji je u vasništvu "ABC-ja".

Tokom svojih fakultetskih dana, mlada Amerikanka često se selila u druge gradove gde je stažirala, pa je tako i neko vreme bila deo ekipe "Fox News College Associate" u Vašingtonu. Radila je kao i pripravnik videografa u Arkanzasu (državi u SAD-u), ali se stručno usavršavala u Firenci, Italiji.

Za sebe kaže da poseduje avanturistički duh i da voli da putuje. Ako je nije "na točkovima", Ela često provodi vreme čitajući knjige i smišljajući nove kulinarske izazove za sebe.

Kako kaže, jedva čeka da upozna kulturu Izraela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 8 sledeca idi na stranu