Uspešne žene

"Trebalo je da završim kao prostitutka, a ne kao muzička ikona"

Ališa Kiz proslavila je 41. rođendan, a u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagramu oduševila je brojne obožavatelje.

Sreda, 26.01.2022.

08:48

Izvor: B92

Foto: Profimedia

Podeli:

"Rođendan mi je! Tako sam zahvalna što sam živa! Hvala svakoj osobi koja me sinoć iznenadila planirajući zajedno s majstorskim iznenađenjem. Tako ste me usrećili! Šaljem veliku ljubav za svaku rođendansku želju i molitvu i svu prelepu energiju koju ste mi do sada poslali! Osećam sve! Juče celi dan nisam imala pojma što se događa ili što dolazi. Sad stvarno ne znam šta da očekujemi! Znam jedno, slavim svaku sekundu jer je život dragocen da gubimo vreme! Obožavam vas", napisala je u opisu fotke diva kojoj je pre nekoliko dana izašao sedmi studijski album u karijeri.

Iako je u svojoj uspešnoj karijeri osvojila 15 Gremija i ponosna je majka dvoje dece koja je do sada prodala 35 milijona albuma i 30 miliona singlova, ova rođendanska poruka je mnoge podsetila na njen teški životni put.

"Ja sam ona osoba koja nije trebalo da uspe. Trebalo je da završim kao prostitutka, mlada majka sa 16 godina ili zavisnica od droga. Ja sam upravo ona koja je trebalo da bude na pogrešnom mestu u pogrešno vreme", rekla je pevačica u jednom od intervjua koje je dala u svojoj bogatoj karijeri.

Takođe, priznala je kako ju je muzička karijera spasla od pakla droge, prostitucije i lošeg života. Odrasla je u njujorškoj četvrti poznatoj kao Paklena kuhinja, u kojoj je u to vreme bilo najviše prostitucije u gradu. Tvrdi kako se od malih nogu nagledala tužnih ljudskih priča.

Na scenu se probila 2001. godine sa singlom 'Fallin' i često je isticala da nikada nije zaboravila otkud dolazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.