Uspešne žene

Majku najbogatijeg čoveka na svetu ne interesuju pravila odevanja koje društvo nameće

Trendi sandalama na platformu je zaokružila stajling i dokazala je da za nju ne važe pravila kad je reč o odevanju zrelijih dama.

Utorak, 19.04.2022.

14:37

Izvor: B92

Majku najbogatijeg čoveka na svetu ne interesuju pravila odevanja koje društvo nameće
Foto: Profimedia

Podeli:

Mej Mask, majka najbogatijeg čoveka na zemlji Elona Maska ima 77 godine ne posustaje - jedna je od najzaposlenijih manekenki i modela današnjice.

Ona je modelingom počela da se bavi šezdesetih godina kada je u Južnoj Africi pobedila na takmičenju lepote. Osamdesetih godina živela je u Kanadi i Americi gde je, uz rad na manekenskoj karijeri, našla vremena i za magistarski rad.

U jednom intervjuu istakla kako se i sama iznenadila koliko ima posla u osmoj deceniji.

"Zapravo nikad nisam radila toliko koliko sada radim" - objasnila je čiji je zaštitni znak seda, skoro bela kosa koju je prestala da farba kada je napunila 60 godina.

Foto: Profimedia

Nedavno se u Njujorku pojavla na premijeri filma Gaslit u jednom šik, asimetričnom izdanju. Naime, manekenka je ponela komplet u jarko plavoj boji koji se vezuje sa strane i izgledala je tako šik!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare