Uspešne žene

Mirjana Joković nestala na vrhuncu slave, evo kako danas izgleda FOTO

Čuvena glumica ostvarila je zapažene uloge u brojnim serijama i filmovima, kao što su "Zaboravljeni", "Stršljen", "Mala", "Bure baruta", "Podzemlje".

Sreda, 25.05.2022.

07:40

Izvor: B92

Mirjana Joković nestala na vrhuncu slave, evo kako danas izgleda FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Jedna od najuspešnijih Užičanki u svetu filma obeležila je devedesete svojim ogromnim talentom i potresnim ulogama. Ipak, ona je odlučila da prekine karijeru u Srbiji i preseli se u Ameriku. Put ju je 1993. godine odveo u Los Anđeles, gde i danas živi i predaje glumu. U grad svoje mladosti redovno navraća kako bi obišla porodicu i prijatelje.

"Često dolazim, nikada se nisam otkinula od Beograda i Srbije. To mi je bilo jako važno jer ja nisam otišla iz Beograda zato što ga nisam volela. Stalno pričam i dosadna sam više, ali meni se stvarno slučajno desilo da sam ostala negde drugde. Tamo mi se dopalo i stvorila sam sebi dva doma."

Ovih dana Mirjana boravi na Crnogorskom primorju, gde snima film "Živi i zdravi", čija se premijera očekuje 2023. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.