Uspešne žene

Muškarcima je "trn u oku", a žene uzbuđuje: Ona diže jake muškarce i gasi požare VIDEO

Žena vatrogasac iz Novog Zelanda zaludela je muškarce, ali i žene širom sveta zbog posla kojim se bavi. I dok "jači" pol smatra da je posao vatrogasca rezervisan samo za muškarce, onaj nežniji, pak ne deli ovo mišljenje sa njima.

Sreda, 28.12.2022.

11:42

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Ova žena postala je prava senzacija na društvenim mrežama. Ona redovno objavljuje fotografije i video-materijale svoje svakodnevice u vatrogasnoj stanici, a pažnju javnosti privukla je videom u kojem diže muške kolege.

"Ispostavilo se da mi žene možemo da uradimo mnogo više od slaganja veša", rekla je u jednom videu na TikToku.

Komentari njenih pratilaca bili su podeljeni. Muškarci su joj sugerisali da ne bi trebalo da se bavi tim poslom, jer je previše opasan i fizički zahtevan, a ženski komentatori su imali samo reči hvale za nju.

"Postoje neki poslovi za koje je potreban muškarac", "Žene su premale da bi bile vatrogasci".

Takođe, većina njenih obožavateljki bile su opsednute njenom fizičkom spremnošću, te je dobila puno zahteva da ih spasi od požara.

"Shvatila sam da nisam hetero, ispalo je da volim žene vatrogasce", "Želim da me nosi žena vatrogasac", bili su komentari nežnijeg pola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare