Uspešne žene

Ana Ivanović ekskluzivno za Superženu: "I dalje je na prvom mestu…"

Naša proslavljena teniserka Ana Ivanović danas je u TC "Galeriji" u Beogradu predstavila svoju liniju kozmetičkih proizvoda Natural Performance.

Četvrtak, 29.12.2022.

14:02

Autor: Vujaèiæ Jana

Ana Ivanović ekskluzivno za Superženu:
Foto: J.V/Ana Ivanoviæ sa novinarkom Superžene Janom Vujaèiæ

Podeli:

U eksluzivnoj izjavi za Superženu, Ana je otkrila kako uspeva da uskladi porodični život sa svojim preduzetničkim poduhvatom.

"Iskreno, dečaci su još uvek mali, a meni je porodica, i dalje, na prvom mestu. Imam sreću što ja, zaista, mogu da kontrolišem kada su mi privatni sastanci i kada su mi porodične obaveze. Trudim se da to uklopim na najbolji mogući način, da jedno od nas dvoje bude uvek uz decu", rekla je Ana.

Takođe nam je odgovorila na pitanje kako planira da provede novogodišnje praznike, pa, kaže ona, skromno u krugu porodice:

"Malo radno, malo ćemo da uživamo, ali deca vole da skijaju, tako da ćemo biti malo i na skijanju"

Naša proslavljena teniserka je dodala da njena deca imaju tu sreću da slave dva Božića, međutim, kaže ona šaljivo, poklone dobijaju samo za jedan.

*ALT

Kada je reč o njenoj kozmetičkoj liniji, Ana Ivanović je ispričala da je posvećena svim onim ljudima koji vode dinamičan i aktivan život. Samim tim se potrudila da sa svojim timom kreira liniju proizvoda napravljenu od prirodnih sastojaka.

"U toku kreiranja ovih proizvoda, rukovodili smo se principima prirodnih sastojaka. Linija je posvećena onim ljudima koji vode dinamičan i aktivan život - sa minimalnim utrošenim vremenom postignućete maksimalne rezultate", rekla je Ana Ivanović

A kako je nekadašnja teniserka došla na preduzetničku ideju, kratko je odgovorila:

"Od malena sam htela da imam nešto svoje", rekla je Ana, te nastavila da je oduvek živela zdrav način života, pa je i kozmetička linija, bazirana na prirodnim sastojcima bio logična sled događaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare