Uspešne žene

Zanosnoj Kubanki se smeši Oskar, a nije znala reč engleskog kad je došla u Holivud FOTO

Ana de Arms (34) je prisustvovala proslavi nominovanih za Oskara u hotelu Sunset u Los Anđelesu.

Nedelja, 12.03.2023.

10:26

Autor: M. M.

Zanosnoj Kubanki se smeši Oskar, a nije znala reč engleskog kad je došla u Holivud FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Rođena je 30. aprila 1988. godine u Havani. Rođena je i odrasla na Kubi, da bi se sa osamnaest godina preselila u Španiju u potrazi za filmskom karijerom.

Pored glume, njena velika ljubav je ples. Uspela je da postane jedna od najtraženijih glumica u Holivudu, a kada je došla 2014. u Los Anđeles nije znala ni reč engleskog jezika i naučila ga je za par meseci: "Jer je moj život zavisio od toga", rekla je.

Ostvarila je zapažene uloge kao što su one u filmovima "Blejd raner 2049", "Nije vreme za umiranje", "Nož u leđa", "Sivi čovek" i "Plavuša" za koju joj se smeši Oskar.

Ana se udala za španskog glumca Marka Kloteta 2011. godine, a razveli su se 2013. godine. Takođe je bila u vezi sa glumcem Benom Aflekom.

Na pomenuti događaj u čast nominovanih za Oskara došla je u atraktivnoj, ali odmerenoj kombinaciji.

Blistala u šik bež haljini sa korsetom prekrivenom prozirnim šljokicama, dok je salonakam i "klač" tašnom zaokružila ceo izgled. Njenim licem je dobinirao bordo karmin, a što se tiče kosu opredelila se za blage lokne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.