Upoznajte Andreu Erjavec – buduću učiteljicu i novu mis Hrvatske

Andrea Erjavec je mis Hrvatske koja će ove godine svoju zemlju predstavljati na svetskom izboru lepote u Salvadoru i to sredinom decembra. A ko je, zapravo, Andrea?

Uspešne žene | index.hr |
Podeli

Andrea je 23-godišnja studentkinja iz Perušića. Visoka je 178 cm i studira razrednu nastavu na Učiteljskom fakultetu u Zagrebu. Kako je ranije rekla, ponosna je na svoj emocionalni razvoj i sposobnost suočavanja s novim izazovima.

Voli da bude u pokretu, a pozoriše i muzeji su joj omiljene destinacije. Ranije je trenirala i košarku. Smatra da je kretanje i održavanje fizičkog zdravlja vrlo važno. Takođe, mis Hrvatske veruje da bi ljudi trebalo da imaju pristup informacijama i resursima kako bi aktivno učestovali u duštvenim procesima i promenili svoje zajednice.

Kao mis Hrvatske zalagala bi se, kaže, za psihičko i fizičko zdravlje dece, jer smatra da je to jedan od najvećih problema s kojima se deca suočavaju. Takođe, smatra da je važno da se ulaže u obrazovanje i osnaživanje roditelja kako bi svojoj deci mogli da pruže podršku u svim aspektima života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu