Napitak od 2 sastojka, koja sigurno imate u kući: Čisti vašu krv od lošeg holesterola

Mislite da su droga i alkohol najopasnije supstance? Varate se, najopasnija supstanca, danas, je holesterol. Evo kako da ga izbacite iz organizma.

Sreda, 30.03.2016.

13:14

Izvor: telegraf.rs

Napitak od 2 sastojka, koja sigurno imate u kući: Čisti vašu krv od lošeg holesterola
foto: Thinkstock

Podeli:

Većina ljudi, kad rade krvnu sliku, ima loše rezultate baš u vezi sa holesterolom, a ako uzmemo u obzir da su kardiovaskularne bolesti među najvećim ubicama današnjice, važnost ove činjenice je još veća. Holesterol u krvi nas ubija, a to je uglavnom zbog loše ishrane i stresnog načina života.

Na stres ne možemo da utičemo, ali zato na ishranu možemo, a i naš narod lepo kaže da “zdravlje na usta ulazi”. Zato treba znati šta jesti i piti da bismo imali dobro zdravlje.

Peršun sadrži veoma korisne sastojake, među kojima su esencijalne masne kiseline i flavonoidi. Masti daju peršunu snažnu aromu, dok flavonoidi imaju snagu da se bore protiv opasnih jedinjenja i toksina.

Kada se pomeša sa sokom od limuna, peršun ne samo što stimuliše cirkulaciju, već smanjuje količinu holesterola u vašem telu. Ova mešavina je pomogla mnogim ljudima da se oporave tako brzo da su i lekari bili iznenađeni.

Sastojci:

– 1,5 litar vode

– 3 stabljike peršuna srednje veličine

– 1 kg limuna

– Vrlo malo sode bikarbone

Priprema:

Sodom bikarbonom operite limun.

Ostavite limun u hladnoj vodi na sat vremena.

Zagrejte vodu dok ne provri, a zatim je ostavite da se ohladi.

Kada se voda ohladi, iseckajte limun i peršun i ubacite ih u vodu.

Pokrijte posudu i ostavite je u frižideru jedan dan.

Nakon 24 sata izblendirajte sastojke.

Uputstvo:

Koristite 10 ml ove smese dnevno i čuvajte je u frižideru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare