Srpkinja o kojoj pišu britanski mediji: Poseduje kolekciju torbi vrednu 100 hiljada evra

Tamara Kalinić je Srpkinja koja živi u Engleskoj i jedna od najpoznatijih blogerki koja svakodnevno sa pratiocima deli svoju strast prema torbama.

Četvrtak, 12.01.2017.

11:02

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

O impresivnoj kolekciji torbi, ali i životu dvadesetsedmogodišnje farmaceutkinje pisao je i britanski “Dejli mejl”. Rođena je u Novom Sadu, a trenutno živi u Brajtonu. Posao je ostavila kako bi se posvetila isključivo blogovanju.

“Postoji samo jedna stvar koja momentalno može da mi podigne raspoloženje, a to je nova dizajnerska torba. Prošle godine kada sam raskinula trogodišnju vezu, otišla sam u radnju i potrošila 1.600 funti na predivnu plavu Celine torbu”, rekla je.

Kako bi se obradovala na božićno jutro, Tamara je svoju novu torbu upakovala u ukrasni papir i postavila je ispod jelke.

Svesna je da materijalne stvari ne usrećuju ljude, ali kaže da njoj torbe i te kako pomažu. Najviše voli da obilazi Guči radnje, a bogami, i ona je jedna od omiljenih mušterija.

”Kada mi je mama u tinejdžerskim danima kupila prvu Gucci torbu bila sam van sebe od uzbuđenja. Nosila sam je svakog dana dok se nije raspala. I dan danas je čuvam.”

Kaže da je torbe počela da kupuje na fakultetu, a ne žali čak ni 700 funti, koliko je koštala jedna Luj Viton torba koju je kupila sa 20 godina. Danas ima kolekciju od preko 50 dizajnerskih torbi, a omiljeni model ”Constance” brenda Hermes koja ju je koštala sedam hiljada evra joj je svakako najomiljenija.

Njen blog prati skoro 400.000 ljubitelja torbi, a “Dejli mejl” zaključuje da ova Srpkinja svakako poseduje jednu od najskupljih kolekcija torbi u njihovoj zemlji.

🎶 What is love? #theglamandglittertravels

A photo posted by Tamara Kalinic (@tamara) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.