Kontroverzna glumica otkrila: “Oduvek sam želela da promenim pol, a sada želim da rodim”

Glumica Rubi Rouz poznata je po svom androgenom izgledu, ali i kao aktivistkinja za prava LGBT populacije. Naime, htela je da promeni pol, ali je u novom intervjuu otkrila da joj je drago što to nije učinila jer joj je proradio majčinski instinkt.

Petak, 20.01.2017.

15:33

Izvor: Super žena

Kontroverzna glumica otkrila: “Oduvek sam želela da  promenim pol, a sada želim da rodim”
Foto: Getty

Podeli:

Rubi je za časopis “The Edit Ruby” otkrila kako joj je drago što ideju da promeni pol nije pretvorila u delo, jer sada želi da ima decu. Glumica je rekla da joj je od malena želja bila da bude dečak, međutim danas je u dugogodišnjoj vezi sa pevačicom i glumicom Džesikom Orglijasom.

“Dok sam odrastala, silno sam želela da imam muško ime poput Čarli, Bili, Maks, Frenki. S druge strane, moja majka je htela princezu. Dok su sve devojčice igrale sa barbikama, ja sam se igrala sa Nindža kornjačama i Supermenom… Bila sam luda za stripovima i igrala sam fudbal sa dečacima”, rekla je zvezda serije “Orange is the new black” .

Ipak, Rubi je sad srećna što nije promenila pol. Danas je srećna u svom telu i prihvatila je sebe takvu kakva jeste, a još želi da jednog dana ima svoju decu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.