Poznata manekenka: "Ja sam muškarac za sve u kući"

Manekenka Danijela Dimitrovska pored urođenog osećaja za lepo i tokom karijere je bila okružena lepim. To ju je ohrabrilo da se uhvati u koštac sa sređivanjem sopstvenog doma. Nije želela usluge profesionalaca, arhitekte ili dekoratera enterijera, već je sama osmislila izgled prostorija.

Utorak, 04.07.2017.

14:17

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

🤘😜❤

Објава коју дели DANIJELA DIMITROVSKA (@danijeladimitrovska) дана

"Volim da se bavim uređenjem doma. Stalno nešto radim, izmišljam. Kad nam dođu gosti i kažu-jao kako je lepo, ja kažem da nismo još završili. A to će trajati do kraja mog života"

Za sebe kaže da je bejzik osoba, i da enterijer sređuje onako kako se i oblači.

"Kod mene dominiraju beli tonovi, sivi, a ukoliko ima nekih boja, to su pastelne varijante. Više se odlučujem za nežnije nijanse. Pratim svoje osećaje, nismo unajmili nekoga za uređenje enterijera. Ja sam imala ideje, nisam unapred znala kako će sve izledati, volim da osetim prostor, da malo živim u njemu da bih znala gde šta treba da stoji. Vremenom sam polako pravila raspored, uređivala i naravno nije još gotovo."

Danijela je u kući muškarac za sve.

"Menjam sijalice, nameštam roletne, pomeram sve i teško i lako. Ali sam vremenom shvatila da postoje stručni ljudi, pa kako imam sve manje vremena, angažujem njih da mi pomognu".

Na njenu žalost, plejstejšn konzola zauzima posebno mesto u njihovom domu.

"Ja sam veliki protivnik plejstejšna i video igrica, jer smatram da su gubljenje vremena. Ali jedna soba je pretvorena u sobu za igru. Prvenstveno je trebalo da bude moja radna soba, ali više nije, već služi Matiji za igru i Ognjenu za plejstejšn", iskrena je manekenka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare