Volim ženu, ali bih i nešto "sa strane": Šta je sa mnom?!

Bez imalo zezanja, volim svoju ženu, zajedno smo dve decenije, imamo skoro odraslu decu i nemamo nekih većih problema. Ipak, ponekad bih rado “uhvatio” nešto mlađe sa strane, zadovoljstva i ega radi, valjda. Jesam li baš jedan totalni idiot? Alfa mužjak

Ponedeljak, 17.07.2017.

15:15

Izvor: B92

Volim ženu, ali bih i nešto

Podeli:

Naravno da nisi! (Iako će me sada lepši pol rastrgnuti sa glupošću tipa..ljubav, emocije, vernost, dok nas smrt ne rastavi...bla, bla, blaaa..) Ti si pravi muškarac. Razmišljaš penisom, kao i mi svi ostali. Zato nam je IQ tako mali...jedva primetan. Ima jedan period našeg života, kada, zaista, koristimo, mozak (onaj u glavi) i tada se zaljubimo, oženimo, dobijemo decu...i onda padnemo u bedak. Ko nije pao u bedak taj je ili u onih 10 odsto muškaraca koji su “pronašli pravu ljubav” ili je u komi. Što ti dođe na isto. Dakle, diši punim plućima, radi šta god ti odgovara (sve dok druge ne ugrožavaš), nemoj da voliš strije i da se zadovoljavaš seksom jednom nedeljno - pošto je to “prava ljubav” ili da se sa ženom poljubiš samo pred spavanje ili za dobro jutro...Doživi ponovo strast, želju, volju, sreću, zadovoljstvo...jednom se živi! Radi šta ti odgovara….sve je bolje od kajanja tipa..”eh, da sam je probao možda bi se ponovo osetio srećnim”. Mene samo zanima zašto mlađe?! MILF-arice su zakon!!! (P.S. Sve ovo važi i za lepši i pametniji pol - i vi imate puno pravo da živite punim plućima i da se ne zadovoljavate navikom, dosadom… radite sve što vas čini srećnim! Pustite vaše majke i gluposti koje su vam, kao male, usadile u glavu!)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.