Nedeljni horoskop za period od 28.08. do 3.09.2017.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedelja, 27.08.2017.

23:59

Izvor: B92

Nedeljni horoskop za period od 28.08. do 3.09.2017.

Podeli:

Ovan

*ALT

Hrana

Iako će vam svi obroci sa mesom baš prijati, ne morate svoju ishranu baš bazirati samo na ovim namirnicama, pogotovo ako navalite na mesne prerađevine (industrijske, ne domaće). „Šarajte“ malo – ubacite više žitarica, mleka, mlečnih proizvoda, a voće – ne preskačite!

Ljubav

Venera je ušetala u vaše polje ljubavi – ovako vatrena i snažna, ovako moćna i divlja – pokrenuće neke divne nove emotivne priče kod slobodnih Ovnova. Neko će vas osvojiti svojim stavom, svojom harizmom, aurom vatrene energije koju širi oko sebe. Neko će učiniti da budete zadivljeni, zgromljeni, iz korena potreseni. Vreme je da se ljubavi rode, i to ne neke „obične“ – već one koje mogu trajati, već one koje mogu doneti pravo zadovoljstvo i stabilnost u vaš život. Kod zauzetih pripadnika ovog znaka – znatno bolja situacija nego u proteklom periodu. Vi i partner ste konačno na vrlo sličnim talasnim dužinama, a vaša veza ili zajednica je stabilnija nego ikada ranije. Nekih sitnih nesuglasica može biti oko vikenda, i to samo ako vi budete u jednom od svojih kritizerskih raspoloženja.

Posao

Vreme je da upotrebite svoj mozak. Imate fenomenalne ideje, imate svu kreativnost koja vam je potrebna, još samo ostaje da se pokrenete. Ne samo da ćete vi imati dobre planove, već će vam i okolnosti ići na ruku i moći ćete i da ih realizujete. Od ove sedmice, čak je i sreća na vašoj strani, pa je hvatajte dok možete. Nekih sitnijih problema vezanih za papire ili dogovore će biti i dalje, prosto – retrogradnost Merkura će vas još uvek vraćati korak unazad s vremena na vreme, ali to nije nešto što ne možete prevazići. Neke od vas očekuje i kratko, ali vrlo važno poslovno putovanje u drugom delu nedelje

Novac

Novca će biti više nego inače – jednostavno, pare će vas „hteti“, a vi ćete im tu ljubav bezuslovno uzvraćati. Problem je samo što su i vaši apetiti za trošenjem i dalje neumereni, pa će nekima od vas novac samo protrčati kroz ruke.

Zdravlje

Ako se bavite sportom ili ste rekreativac – budite nešto oprezniji, jer može doći do manjih povreda. Stariji Ovnovi će imati problema sa varenjem.

Bik

*ALT

Hrana

Nije poenta u kvanitetu, već u kvalitetu kada je hrana u pitanju. Ovom devizom će se Bikovi voditi, trudeći se da u hrani maksimalno uživaju, da ona bude pravo zadovoljstvo i što se ukusa, ali i što se izgleda tiče.

Ljubav

Venera, vaša vladarka, u znaku je Lava, što će slobodnim Bikovima doneti jačanje samopouzdanja. Prošli ste kroz neke emotivne lomove u prethodnom periodu, i sada vam sledi oporavak. Shvatićete da se osećate sve bolje iz dana u dan, da neke stvari blede u vašim mislima, a primetićete i da ostavljate veliki utisak na one sa kojima dolazite u kontakt. Sve ovo će vam itekako prijati, i jedino što je potrebno da uradite jeste da se ne zatvorite u kuću, već da provodite što više vremena sa prijateljima ili u nekim zabavnim aktivnostima. Čak i kuća dolazi u obzir, ali jedino ako imate nameru da okupite neko društvance i napravite zabavu. Zauzeti pripadnici ovog znaka sa Venerom u polju doma i porodice, osećaju veću bliskost i povezanost sa partnerom, i trudiće se da svaki zajednički trenutak bude za pamćenje.

Posao

Ovo možda nije nedelja za neke velike promene i odluke kada je poslovni segment u pitanju, ali moguće je da vi više nećete želeti da čekate. Ja bih vam savetovala da se pokrenete više od sledeće sedmice, ali ako vas već hvata „neizdrž“ – onda navalite. U dogovorima i kontaktima sa poslovnim saradnicima može biti nekih napetih momenata, i jedino o čemu bi trebalo voditi računa jeste sujeta i tvrdoglavost. Isterivanje svoje volje sada nije na mestu, pa pokušajte da se uklopite sa onima sa kojima sarađujete. Neki od vas će konačno pokrenuti dogovore koji su već mesecima u nekom zastoju.

Novac

Iako u ovoj sedmici možete zaraditi, malo je verovatno da ćete nešto novca uspeti i da ostavite na stranu. Sve ono vezano za dom i porodicu, ali i za privatne poslove sada je kao bunar bez dna – troškovi su baš povećani.

Zdravlje

Potrebno vam je nešto više odmora i dobrog sna i bićete kao novi. Generalno gledano – dobra zdravstvena situacija.

Blizanci

*ALT

Hrana

Vaš stomak će vrlo burno reagovati na sve one namirnice koje vašem organizmu ne prijaju ili koje vam štete. Ne kaže se bez razloga – slušajte signale koje vam telo šalje!

Ljubav

Slobodnim Blizancima ove nedelje slede nova poznanstva. Biće tu više osoba, da se razumemo, ali čini mi se da će vam jedna posebno privući pažnju. Neki od vas susret sa ovom osobom mogu opisati kao „grom iz vedra neba“, jer je sigurno da će vam odmah udariti vrućina u lice, a srce početi da preskače. No, moguće je da sve ostane samo na jednom kratkom susretu i da ćete sledeći morati da čekate neko vreme. Ipak, pošto prave stvari vredi čekati, onda nemojte da vam bude teško. Vredeće, videćete. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima imaće osećaj da se neke stvari polako smiruju u odnosu sa voljenom osobom. Kopčate se bolje nego inače, što ne znači da neće biti povremenih varnica, već da ćete nekako lakše uspevati da pronađete kvalitetno rešenje kojim ste oboje zadovoljni. Oko vikenda budite spremni da spuštate loptu, jer će ti dani biti nekako energetski najnestabilniji.

Posao

Venera je ušla u polje dogovora, kratkih putovanja, sastanaka, kontakata sa onima koji su vam poslovno važni....ili tek treba da postanu. Ove vam sedmice slede zanimljivi poslovni momenti, i osetićete da vam se neke prilike približavaju, ali nemojte žuriti sa konkretizacijom. Još uvek je ostalo dosta toga da se razradi, da se papirološki sredi i više je nego izvesno da će do zaključenja dogovora i pravih poslova doći vrlo brzo. Neki od vas čekaju kontakt sa važnim partnerom, koji se možda vezuje i za inostranstvo. Ukoliko do susreta ne dođe ove sedmice, a moguće je da će se prolongirati zbog nekih tehničkih razloga, onda ćete imati priliku za ovaj sastanak tokom naredne.

Novac

Neko potraživanje ćete uspeti da naplatite u drugom delu nedelje, možda ne u celosti, ali ćete se makar dogovoriti da vam ovaj dug bude izmiren u ratama.

Zdravlje

Budite nešto oprezniji u saobraćaju. Takođe, oni koji se bave sportom ili su rekreativci – stoji mogućnost manjih povreda, istegnuća.

Rak

*ALT

Hrana

Iako znate da vam neke namirnice ne prijaju, ipak im teško odolevate. Preskačite grickalice i brzu hranu, ali i pohovano i prženo meso. Pokušajte da svoje obroke više bazirate na svežem voću i povrću, ili onom na pari, kao i kuvanom ili barenom mesu.

Ljubav

Mesec i to u fazi rasta, početkom ove nedelje se smestio u vaše polje ljubavi i životnih zadovoljstava, nagoveštavajući da se pred slobodnim Rakovima otvara prostor za neka fina dešavanja na emotivnom planu. Jedna osoba već s vremena na vreme šalje ljubavne signale ka vama, ali ste vi, bar za sada, malo oprezni. Iako osećate privlačenje, ne želite da žurite, valjda podučeni prethodnim ne baš lepim emotivnim iskustvima. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima mogu tokom ove nedelje imati različite poglede na neka suštinska pitanja u vašem odnosu. Manjih trzavica će biti, ali ćete uglavnom oboje gledati da se makar koliko toliko usaglasite. Posebno dani oko vikenda mogu biti prožeti napetošću, jer ćete vi biti nervozni više nego inače i kratkog fitilja, a činiće vam se da vas partner nepotrebno pritiska.

Posao

Nešto što čekate – da li važni papiri, da li neke dozvole, ugovori, da li kontakti sa poslovnim partnerom, da li bitne informacije – verovatno je da će doći do vas u ovoj sedmici. Doduše, ako su papiri u pitanju, moguće je da ćete shvatiti da se potkrala neka greška i da ćete morati ponovo, iz početka da ovo radite i pokrećete. Eto, čisto da se malo nervirate i da ne budete mirni....Generalno gledano – stvari u poslovnom segmentu možda idu polako, ali vaše napredovanje i jačanje pozicija je više nego evidentno. Neki od vas će čak ove sedmice dobiti zanimljivu poslovnu ponudu od nekog sa kim već sarađujete.

Novac

Venera je ušetala u vaše polje koje između ostalog, vlada i finansijama. Pred Rakovima su neki fini dani, kada mogu lepo zaraditi, čak više od očekivanog. Samo nemojte da istim tempom trošite, i sve će biti baš kako treba.

Zdravlje

Manji problemi sa stomakom i sa varenjem. Ženski deo populacije neka više obrati pažnje na reproduktivne organe i stanje hormona.

Lav

*ALT

Hrana

Možete vi misliti da vam je želudac od čelika, ali će vas dešavanja tokom ove sedmice razuveriti. Itekako ćete reagovati loše na sve ono što je previše jako, prezačinjeno, premasno. Očigledno je došlo vreme da se nešto više posvetite načinu na koji se hranite.

Ljubav

Sa Marsom i Venerom u polju ličnosti, slobodni Lavovi imaju lepotu, imaju harizmu, imaju upadljivost i privlačnost, ali imaju i više nego dovoljno snage da osvoje koga god požele. Prema tome, šta čekate? Usmerite svoj pogled na osobu koja vam se dopada i osvojite je na keca. Još nema takvih? Ma ne brinite, ili ova ili naredna nedelja dovešće u vaš život osobu koja vam je baš „potaman“, po vašoj meri. Vreme za ljubav je otvorilo širom vrata, vaše je samo da zakoračite i zavladate nečijim srcem. Što se onih u emotivnim vezama i brakovima tiče – sada je sve u vašim rukama. Ako napravite jedan dobar koktel ljubavi, topline, pažnje, ali i snage svoje ličnosti i inicijative – vodićete sigurnom rukom vaš odnos sa voljenom osobom u onom pravcu u kojem vi želite. Pa, srećna vam plovidba, i mirno more, kapetani!

Posao

Merkur se ove nedelje vraća u vaše polje ličnosti, gde se već nalaze Mars i Venera. Kad ćete, ako ne sad? Vreme je za pokretanje, vreme je za konkretne akcije, vreme je da pokažete svetu ko ste i od kakvog ste materijala sazdani. Čak i ono što mislite da ste propustili ili izgubili neku poslovnu šansu, sada vam se vraća. U prevodu – ovo su dani kada Lavovi zaista mogu napraviti jedan veliki zaokret što se posla tiče. Malo ćete još muku mučiti sa nekim papirološkim zavrzlamama, ali i to je već pri kraju. Takođe, moguće je da će se konkretno potpisivanje ugovora odložiti za narednu nedelju, ali to možete da sačekate.

Novac

Novčanom situacijom još uvek niste baš najzadovoljniji, ali dobijate neke lepe informacije koje vam daju nadu da će se ovaj segment tek otvoriti kako treba.

Zdravlje

Lako ćete se u drugom delu nedelje nervirati, i bićete pod blažim stresom, pa je u tim danima potrebno da se „izduvate“, nešto više šetate, budete u pokretu....

Devica

*ALT

Hrana

Em je vaš vladar retrogradan, em će ove sedmice biti u nekim nezgodnim aspektima sa drugim planetama. To je za vas signal da svoju ishranu prilagodite onome kako se osećate. Izbegavajte meso i mesne prerađevine, više se okrenite svežem povrću i voću.

Ljubav

Slobodne Device imaju tu i tamo po koji kontakt sa suprotnim polom. Nešto je od ovoga sa bivšim partnerima, nešto sa novim osobama koje su u vašem životu, ali generalno gledano – ništa spektakularno. Sve je to nešto na brzu loptu, kratkog daha....ukoliko želite da pokrenete nešto što je neobavezno, bez dubljeg vezivanja – sada to možete. Za neke jače priče i ljubavne dogodovštine, ovo zaista nije pravo vreme. Oni koji su u emotivnim vezama i bračnim zajednicama funkcionišu dvojako – Ili ste se u potpunosti upetljali u neke svoje poslove i obaveze i jako malo vremena imate za voljenu osobu....ili vam je pak sada mnogo zanimljivije da se tako povremeno „kuckate“ i flertujete sa nekim sa strane. Ono što vam se preporučuje jeste da pokrenete sa partnerom pitanja oko kojih ste se do sada sukobljavali, jer sada ih možete „isterati na čistac“.

Posao

Vrlo promenljiva dešavanja u poslovnom segmentu se nastavljaju i dalje. Kao da povremeno gubite tlo pod nogama – u jednom trenutku se sve odvija bez ikakvih problema, da bi se već u sledećem neki vaši planovi urušili ili došli u zastoj. Ni vi mi niste niti ažurni, niti posvećeni onome što radite, pa malo malo iskrsne po neka vaša greška ili propust. Pokušavate da pokrenete neke dogovore, ali bar za sada će ovo ostati u potpunosti nedefinisano, tako da nećete znati da li uopšte možete na ovo da računate ili ne. Mnogo planeta vam je u ovom periodu „iza leđa“, pa je gro dešavanja van vaše kontrole.

Novac

Kada pogledamo realno, vi ste se jednim delom stabilizovali kada su finansije u pitanju. No, vi lično niste zadovoljni i smatrate da ste na neki način uskraćeni.

Zdravlje

I fizički i psihički ćete biti povremeno iscrpljeni i na kraju snaga. Potrebno vam je više odmora, više sna, a bilo bi dobro i da odete na neki kraći odmor van grada. Takođe, promenite nešto u načinu ishrane.

Vaga

*ALT

Hrana

Vage baš slatko klopaju u ovom periodu i uživaju u svakom zalogaju. Sve je ovo lepo i krasno, ali povremeno baš i možete preskočiti obilnije obroke, naročito u popodnevnim i večernjim satima. Tada bi vam baš odgovarala po koja salata ili neki minijaturni slatki zalogajčić.

Ljubav

Novo poznanstvo preko prijatelja, društvenih mreža ili okupljanja, čak i preko poslovnog segmenta, u potpunosti će probuditi čak i one Vage koje su do sada odbijale svaku, pa i najmanju mogućnost da se ozbiljnije zagreju za nekog. Priča koju pokrećete u ovoj, ili u narednoj nedelji, itekako može biti ozbiljna i trajna. Dugo ste čekali „ono pravo“ i sada ćete to i dobiti. Da, ima i nastavak - posle gledajte šta ćete sa tim....ali to je već neka druga priča....Kod Vaga u emotivnim vezama i bračnim zajednicama – skroz okej situacija. Dosta toga se odvija u nekom mirnom, ustaljenom ritmu, ali nije dosadno. Oboje ste istovremeno zainteresovani i za to da budete u pokretu, da skitate, da se družite i uživate. Doduše, u vašem polju tajni sada „muljaju“ Sunce i Merkur, pa me ne bi iznenadilo da vi tako s vremena na vreme, pustite i po neku porukicu ili po malo flertujete sa nekim drugim....

Posao

Pravo, pravo, pravo vreme za posao! Sve se namešta u vašu korist, mnogo toga što ste čekali vam se otvara, a oni koji hoće da rade sa inostranstvom, sada dobijaju u potpunosti otvorena vrata za tako nešto. Kada pogledamo realno, sve kockice počinju da se slažu i Vage nam imaju jednu izvanrednu priliku i za napredovanje, ali i za formiranje poslovno saradničkih odnosa koji će biti trajni i donositi vam jako dobre finansijske povoljnosti. Imate veliku podršku od strane drugih, imate pomoć i korektne odnose sa svima – samo taj retro Merkur malo odlaže, malo pravi zbrku sa papirima, ali i to će se rešiti, vrlo brzo.

Novac

Pare počinju ozbiljno da pune vaše džepove ove nedelje. Ali drage i dragi moji – ako smatrate da ste dostigli svoj vrhunac, niste. Samo čekajte i gledajte.

Zdravlje

Generalno gledano – vi ste više nego dobro. Jedino vam pomalo prave problem nervoza, stres, ili imate teškoće prilikom spavanja. Pokušajte da pijete neki čajić za smirenjce pred leganje u krevet.

Škorpija

*ALT

Hrana

Škorpije će u ovoj nedelji shvatiti koliko je bitno da promene nešto u svom načinu ishrane. Osetićete veću potrebu za žitaricama, za presnim voćem i povrćem. Poslušajte svoj unutrašnji glas, jer vam on daje prave savete u ovom periodu.

Ljubav

Slobodne Škorpije, crno vam se piše. Pa zar u tajnu vezu preko poslovnog segmenta? Pa zar ne postoje nikakve druge prilike u vašem životu trenutno, nego baš morate da se uplićete u nešto što je skriveno, i to vrlo verovatno – sa osobom koja je zauzeta? Ma šalim se, naravno – sve je za ljude, a mi ne možemo baš izabrati kakva emotivna prilika nam dolazi, zar ne? U prevodu – možete da se zablesavite, pa da ne znate gde udarate. I iskreno rečeno – biće vam baš sasvim, potpuno svejedno šta će se dešavati na dalje i u kom pravcu ovo ide. Bitno vam je samo da tu osobu osvojite i dobijete, i to koliko odmah. Oni u emotivnim vezama i bračnim zajednicama – kao funkcionišu. Kao sve je okej. Kao nema nikakvih problema. Za sada to baš tako deluje. A šta je ispod toga, e to već niko ne zna. Možda i bude baš sve kako treba....no, za to ćemo morati da sačekamo i da vidimo.....

Posao

Mars je u vašem polju karijere, u njega je ušla i Venera, a i Merkur se u retrogradnom hodu vraća. Povremeno imate osećaj da vam se život pretvorio samo u posao, posao, posao! Ali, nije vam žao ni malo. Vidite vi itekako da se polako sve namešta i gura vas ka uspehu. Rade ovaj Saturn i Jupiter udruženo pa rasturaju, jel da? Sad vam taj Saturn nije težak i ne proklinjete ga više – kada je počeo da vam donosi svoje nagrade? Samo vi radite i dalje kao i do sada i gledajte kakvo će čudo tek da vas snađe. Ne zaboravite – još mesec dana i Jupiter je u vašem znaku. Idemo ka poslovnom uspehu, Škorpije moje.

Novac

Sta – bi – li – za – ci – ja! Pare vam trebaju – pare vam dolaze. Tačno onda kada je to baš najpotrebnije, i u pravo vreme da popune ispražnjeni novčanik. Morate da se rešite još tih dugova koje vučete, pa to i radite – makar malo po malo.

Zdravlje

Generalno gledano – dobra zdravstvena situacija. Uzimajte nešto više tečnosti, vaši bubrezi će vam biti zahvalni zbog toga.

Strelac

*ALT

Hrana

Potrebna vam je snaga da krenete da se energetski „dižete“. A snaga na usta ulazi, tu nema šta da se priča. Neka onda baš ta snaga bude prava – jedite više ribe, više kvalitetnog mesa, i što češće konzumirajte sveže povrće.

Ljubav

Zauzeti Strelčevi – znam, jedne nedelje vam kažem – smirenje u vašim vezama i brakovima – da bih vam već u narednoj napisala – nema ništa od mira i stabilnosti. Verujte mi, ne predstavlja mi zadovoljstvo da vam govorim čas crno, čas belo....jednostavno – takav vam je horoskop. Pa vidite i sami da u vašim emotivnim relacijama svega ima, samo nema da tri dana sastavite a da se zbog nečeg ne nervirate. Ove nedelje ćete se još možda i kako tako držati, ali vikend mora da vam donese probleme. Zato, spremite živce, uključite toleranciju na maksimum i pripremite se za par vrućih dana. Oni koji su usamljeni, slobodni, željni ljubavi – pa, možda i ne morate da čekate još dugo da biste neku emotivnu priču „ćapili“. Tranzitna Venera je već u aspektu sa vašim vladarom Jupiterom i sa Saturnom u vašem polju ličnosti. Moguće je da ste ovu osobu već upoznali i da ste u komunikaciji i kontaktu sa njom.

Posao

Odlični aspekti Jupitera, Marsa i Venere na vaš znak otvaraju pred Strelčevima nove poslovne zaokrete, nove poslovne prilike i šanse. Da, stoji da je Merkur još uvek retrogradan, a vlada vašim poljem karijere i vašim poslovnim partnerstvima, pa ili za sada dobijate samo naznake poboljšanja, ili se suočavate sa nekim manjim zastojima, ali poenta ostaje ista. I pored nekog blagog prolongiranja, vi idete ka poslovnom uspehu i stabilizaciji. Ako morate nešto da ispravite ili da ponovo odradite neku papirologiju – završite to tokom ove sedmice. Od sledeće ćete biti u znatnijem poslovnom ubrzanju.

Novac

Bolje finansijske prilike stoje za vas tokom ove nedelje. Iako one neće biti dovoljne da vas u potpunosti stabilizuju, ipak je evidentno da ćete na neke obaveze i dugove sada staviti tačku.

Zdravlje

Dosta ste dobro, evidentno je da ste se oporavili, prodisali, da funkcionišete i osećate se neuporedivo lakše. Još malo i bićete „kao novi“.

Jarac

*ALT

Hrana

Vreme je da pojačate svoju ishranu – više svežeg povrća, više ribe i mesa (pri tome ne mislim na mesne prerađevine i suhomesnate proizvode). Od mlečnih proizvoda – bazirajte se više na jogurt, sir, kiselo mleko.

Ljubav

Tranzitna Venera, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi, polako se približava trigonskom aspektu ka Saturnu, vladaru vašeg znaka. Dolazi vam ljubav na velika vrata, vukući sa sobom i strast i intenzitet koji ste već dugo čekali. Čak i ako vi niste spremni da osvajate, ne berite brigu – druga strana će osvojiti vas. Ma ko vas pita, moraćete da položite oružje i da se predate – uživajte u danima koji su pred vama! U vašim emotivnim vezama i bračnim zajednicama skroz je neko fino i mirno stanje ove nedelje. Doduše, buknuće tu po neki kratkotrajni nesporazum, neka čarkica koja će se završiti i pre nego što je počela, i to verovatno u danima oko vikenda. Ipak, suviše je ovo slabo da bi na bilo koji način uticalo na trenutni kvalitet vaše veze, koji je više nego zadovoljavajuć. Jedino što mogu da vam preporučim jeste da iskoristite ove lepe dane i odete negde zajedno sa partnerom, provešćete se odlično.

Posao

Pred Jarčevima su velike poslovne promene, i to vam je sada već više nego jasno. Jupiter iz polja karijere udružen je sa Saturnom i ima odličan aspekt i od strane Venere i Marsa. Promene koje ste pokrenuli počinju da daju svoje rezultate. Iako sve povremeno ide sporije od onoga što ste se nadali, ipak vam je jasno da ste na više nego dobrom putu. Neki od vas će dobiti u ovoj nedelji i mogućnost napredovanja ili promenu radnog mesta, naravno – na bolje. Retro Merkur i vama će s vremena na vreme poremetiti dnevnu rutinu, terajući vas da se bakćete sa nečim što ste već mislili da ste završili, ali i to ćete izgurati.

Novac

Osećate da se stvari pomeraju na bolje i po pitanju finansija. Nešto veći prilivi ove nedelje baš će vas razgaliti i dati vam nadu da idete ka nekim lakšim i stabilnijim danima.

Zdravlje

Povremeno iscrpljenost ili gubitak energije. Ovo možete popraviti na taj način što ćete promeniti nešto u svojim životnim navikama, načinu funkcionisanja.

Vodolija

*ALT

Hrana

Znam da vam nije lako da odolite kada vas drugi tako lepo „nutkaju“ kada je hrana u pitanju. Ipak, budite karakter povremeno, potrudite se da izbegnete „slatke zamke“. Slatkiši su vaša najveća boljka – potrudite se da ih zamenite svežim voćem ili voćnim salatama.

Ljubav

Vodolijama u polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava šeta Venera, sve pod ruku sa Marsom. Skroz je dobar ovaj aspekt i da se sredite malo kada su vaše veze i brakovi u pitanju, ali i da ako ste slobodni – „nahvatate“ nešto novo. Još pogotovo ako se neko ko vam se dopada vraća sa kraćeg putovanja – e to je tek prava stvar. Mada, slobodne Vodolije imaju priliku da upoznaju novu osobu i preko poslovnog segmenta, pogotovo ako sarađuju sa inostranstvom ili rade u stranoj kompaniji. U svakom slučaju, i vama i drugoj osobi će se „zavezati jezik“ prilikom upoznavanja, a sve iz tog razloga što ćete oboje ostati opčinjeni. Ma za početak odlično, a za dalje – ma ko još misli šta će dalje biti! Oni u vezama neka se lepo vole, neka svađe i ego maknu negde po strani. Uživajte, i tamo negde pred kraj nedelje – ne inatite se jedno sa drugim!

Posao

Dan po dan prolazi, planete se na nebu pokreću malo po malo.....Pozornica se sprema, glavni akteri su tu, još je samo potrebno da se zavesa podigne. I Vodolije mogu da otpočnu sa poslom svog života. Još ako je taj posao vezan za inostranstvo (a postoje ogromne šanse da jeste) – vašoj sreći kraja nema. Venera je sve bliže trigonu sa Saturnom i sekstilu sa Jupiterom. Još malo pa će neki dogovori da padnu, da se neki ugovori potpišu i da se startuje! Znam, znam, taj retro Merkur malo malo pa zakoči zbog nekih papirića....ali i to će brzo da se sredi. Pred vama je odlično poslovno vreme. Radite, glavu ne dižite!

Novac

Novac nije problem – novca ima. I tek će ga biti. Doduše, pošto su Vodolije u prethodnom periodu vrlo mudro sebe uvalile u neke dugove, sada će isto tako mudro i da gledaju da se iščupaju....

Zdravlje

Sve je sa vama apsolutno u redu, prema tome – ne kukajte zbog tamo nekih sitnih tegobica, već ih rešavajte lepo odmah.

Ribe

*ALT

Hrana

Ako ste poslušali moj savet od prošle nedelje, sada već vidite neke pozitivne pomake u onome kako se osećate, ali i kako izgledate. No, nije strašno ni ako do sada niste promenili nešto u načinu ishrane – ovi vam dani daju odličnu priliku baš za to!

Ljubav

Hoće slobodne Ribice da uzvodno otplivaju od prošlosti, ali šipak. Voda, to jest osećanja, non stop ih vraćaju sa mesta sa kojeg su i krenuli – ka onom nekom bivšem koji im srce i dušu mori. Doduše, neki od vas će pokušavati da se čupaju kroz tako neke sitne komunikacije, flertovanja, kao želećete da se zainteresujete za nekog novog, ali drage i dragi moji – od tog posla ništa. Dok se nešto ne završi, drugo ne može početi i to vam je prosta stvar. Retro Merkur traži svoje, vraća bivšeg u vaš život, pa vam i ove nedelje slede pokušaji kontakta sa dotičnom personom. E, brzo će ovakvom stanju doći kraj – neka razrešenja slede vam vrlo brzo. Ako to ne bude ove nedelje, onda će definitivno biti do polovine septembra. Hajd, izdržite još malo. Oni u emotivnim vezama i brakovima se non stop vraćaju na neke sitnice i probleme u odnosu sa voljenom osobom. Ništa nije strašno, ali povremeno je baš smarajuće....

Posao

Solidna je vaša poslovna situacija i nema tu šta posebno da se priča. Ona može biti i bolja, to stoji – i to jeste nešto čemu se vi nadate i trudite se da ostvarite, i do toga ćete i doći. Ako ove nedelje ne bude nekih ekstra pozitivnih informacija i novosti, onda će one doći u sledećoj. Ne brinite, napredovanja i nove poslovne pozicije i šanse neće vas zaobići. Za sada vam se čini da se povremeno vrtite u krug, ali to nije tačno. Samo još uvek ne vidite šta je ono dobro što će da vas „strefi“. A hoće. Neki od vas dobiće poslovnu ponudu koja im je ranije izmakla iz ruku. Vidite da sve polako dolazi na svoje....

Novac

Možda vi niste posebno zadovoljni, ali kada realno pogledamo – vaša finansijska situacija je prilično stabilna. Prema tome, nemojte mnogo da se žalite....

Zdravlje

Kako dani budu prolazili, osećaćete se sve bolje. Još samo da umirite te vaše misli koje vam samo zuje u glavi – i sve će biti u redu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare