Ima višak kilograma, pa šta: Zašto ceo svet komentariše slike ovog poljupca?

Plus sajz modeli više nego ikad su zastupljeni u medijima i modnim kampanjama, ali i dalje postoji bitna stvar po kojoj se razlikuju od mršavica. Veoma retko se prikazuju kao seksualna bića. Kada se Stefani skinula i slikala sa svojim momkom, nastao je haos na društvenim mrežama.

Ponedeljak, 02.10.2017.

12:19

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Stefani i njen verenik Arin snimljeni su u veoma izazovnim pozama.

Ipak, taj projekat se nije dopao njenim poslodavcima, proizvođačima veša, pa je ona dobila otkaz. To je još čudnije, ako se uzme u obzir da su njene umetničke fotografije postale viralne za samo nekoliko sati.

"Nikada se nisam osećala atraktivnije", rekla je Stefani, čije su slike "podeljene" na Fejsbuku više od 85.000 puta. Stefani ovo iskustvo vidi kao prosvetljujuće.

"Jako sam bila nervozna pre nego što sam videla slike. A sada....pa sada sam presrećna. Nikada se nisam ovako osećala, ovako privlačno i slobodno", objasnila je.

Kaže i da njen verenik nikada nije učinio ništa da bi se ona osećala neprivlačnom zbog svoje kilaže.

"Voli me zbog onoga što ja jesam i zbog toga kakva on postaje osoba pored mene. Uvek mi govori da mu nije bitno kako izgledam i da sam prelepa", rekla je.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.