Dala je 50 hiljada dolara za operacije kako bi ličila na Melaniju: Da li je uspela?

Klaudija Siera, majka dva dečaka iz Teksasa, uradila je mnogobrojne estetske operacije, kako bi ličila na Melaniju Tramp.

Utorak, 03.10.2017.

10:01

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Četrdesetdvogodišnja Klaudija Siera je jedna od mnogobrojnih žena koja je oduševljena izgledom prve dame Amerike, Melanije Tramp.

Iz želje da liči na lepu Slovenku, Klaudija je uradila mnogobrojne estetske zahvate kao što su liposukcija, brazilsko podizanje zadnjice, zatezanje očnih kapaka. Sve ovo koštalo ju je 50 hiljada dolara.

Pored pobrojnih vidova ulepšavanja, Amerinka je nadogradila kosu, sredila je zube i stavila plava sočiva.

"Želela sam da izgledam uglađeno i glamurozno, baš kao Melanija. Sada sam veoma srećna sa svojim izgledom, kada pogledam sebe u ogledalo ne mogu da verujem da sam to ja", rekla je u intervjuu za "Dejli Mejl".

Klaudja je takođe istakla da joj se najviše sviđaju nove grudi i prelep osmeh.

Inače, Klaudija je godinama patila zbog podsmevanja okoline na račun svog izgleda i komentara da izgleda starije nakon dugogodišnje borbe sa kancerom.

Kako kaže, sada je tome došao kraj, a u prilog tome govori činjenica da joj sve više prilaze muškarci.

"Ranije su mi se momci u školi podsmevali, a sada me pitaju da izađemo na sastanak i nude mi bračne ponude", istakla je na kraju.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare