Ostaje da radi duže u kafiću, što me čini ljubomornim. Šta je rešenje?

Ljubomoran sam, devojka radi u kafiću i svaki put ostaje posle fajronta iz razloga što gosti piju piće sporije iako im kaže i rad popis? Rešenje je? Veljko

Petak, 13.10.2017.

15:25

Izvor: B92

Ostaje da radi duže u kafiću, što me čini ljubomornim. Šta je rešenje?

Podeli:

Rešenje je da otvoriš kafić i da u njemu zaposliš svoju devojku. I da si sa njom 24h! Pa ako i tada ostaje posle fajronta ili popisa...znaćeš da te nije lagala i da ti treba neki novi razlog da budeš ljubomoran. Ukoliko te je lagala i ne ostaje zbog toga, nego zbog lepog Živorada ili Mileta, imaćeš opravdan razlog za držanje bejzbol palice ispod šanka. Njome treba sebe da tučeš, pošto si bolid par ekselans! Naravno da treba da meriš vreme koliko je dugo ostala u wc-u, da slučajno ne bude "Ljubav ispred bidea" tebi ispred nosa. O puš-pauzi i da ne govorim. One im, kao što znaš, služe za prevaru i blud ,a ne da cigaretu popuše. Nadam se da joj ne dozvoljavaš da ide u šoping ili još gore da se viđa sa drugaricama. Sve je to paravan za prevaru! Srećnik si pošto to sve tako dobro znaš. Ona je, naravno, nesrećnica. I to iz više razloga. Prvo što je idalje sa tobom. Drugo, što si je provalio. Treće, zato što samo nesrećnica sa takvim likom kao što si ti, može i da bude.

Naravno da je i u tvom slučaju, pravo, rešenje ono najskuplje. Neki poznati i skupi naš psihijatar, koji će ti dati uput za Padinjak, Plamotićevu, Lazu Lazarević...pa tamo da ostaneš dok te lekovi ne stondiraju toliko da sebe počneš da zoveš Mendi, a tvoja devojka od silne sreće što te nema, pronađe normalnog muškarca. Ili shvati da je i ona bolid, pa ti se pridruži u ustanovi u kojoj si hospitalizovan. A tamo za vas dvoje....Diznilend!!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare