Oskarovka nije oduvek sanjala o glumi: Evo čime bi se bavila

Dženifer Lorens je jedna od najplaćenijih i najviše traženih glumica,pa je teško zamisliti čime bi se bavila da nije na velikom ekranu.

Nedelja, 07.01.2018.

14:38

Izvor: B92

Oskarovka nije oduvek sanjala o glumi: Evo čime bi se bavila
Foto: Getty

Podeli:

U interviju za Opru Vinfri, Lorens je otkrila da nije mogla ni da nasluti da će imati ovako uspešnu karijeru.

Kada su je kao 27-godišnjakinju pitali šta zeli da bude kad poraste, rekla je da sebe vidi kao dizajnerku enterijera. To je jedini posao koji joj se još dok je bila dete činio zanimljivim, pošto je njena majka imala prijateljicu koja je dizajnerka.

Lorensova je odrasla je u Luivilu u Kentakiju, a oduvek je bila okrenuta ka porodici i nikada sebe nije mogla da zamisli kao osobu koja se fokusira na karijeru kao što je to sad.

„To je nešto što nisam znala o sebi dok nisam postala uspešna, a onda sam želela da budem još uspešnija“, rekla je. „Uradila bih sjajan film, a onda bih želela još bolji. Zaradila bih novac, a onda bih zelela da zaradim još. Svega toga nisam bila ni svesna do mojih ranih dvadesetih godina.“

Do 23. godine, Dženifer je zaradila 500.000 dolara za prvi deo trilogije „Igre gladi“. Nakon što je film zaradio 691 milion dolara u blagajnama širom sveta, glumica je dobila 10 miliona dolara za snimanje drugog dela filma. Procenjuje se da je trilogija „Igre gladi“ zaradila preko 2.3 milijardi dolara u celom svetu, što ga čini jednim od najuspešnijih franšiza u novijoj istoriji.

Nakon ovog uspeha, Lorensova je sebi obezbedila ulogu u drugim visoko cenjenim filmovima, kao što je „U dobru i u zlu“ za koji je osvojila Oskara.
U 2017., ne računajući novi film „Igre gladi“, slavna glumica je ostvarila 24 miliona dolara zahvaljujući novim projektima kao što su „Mama“, „Crvani vrabac“ i kontinuirani ugovor sa modnom kućom Dior.

Mlada glumica nije jedina koja je maštala o drugačijim, manje ambicioznim karijerama. Na konferenciji o serijama u Los Anđelesu, Džef Bezos je rekao publici da da nije pokrenuo Amazon, bio bi barmen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare