Bila je najtraženije lice, dizajneri su se otimali za nju: Ovako danas izgleda

Helena Kristensen je jedna od najuspešnijih manekenki sveta, koja je stajala rame uz rame sa Sindi Kraford, Naomi Kempbel i Klaudijom Šifer.

Subota, 13.01.2018.

08:55

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Danski supermodel Helena Kristensen je pre tri decenije gradila uspešnu manekensku karijeru, sarađivala je sa najvećim svetskim dizajnerima i krasila poznate modne i lajfstajl magazine.

Njeno lice smešilo se sa brojnih naslovnica i reklamnih spotova, a najpoznatija je po ulozi koju je dobila u legendarnom spotu za pesmu "Wicked Game" Krisa Ajzaka.

@the_bodyart_ је поделио/ла објаву дана

Godine 1986. ponela laskavu titulu Mis Danske, a Đani Versaće je za nju svojevremeno rekao da bez premca ima „najbolje telo na planeti”.

Danas, Helena ima 49 godina, a godine joj prilično dobro stoje. Tragovi vremena se gotovo ne vide na njenom licu, a telo je zadržalo sjajnu fizičku formu.

*ALT

"Nisam se nikad izgladnjivala, niti sam bila na dijeti. Baš volim da jedem. Imam dobar metabolizam, a tek sam u tridesetima počela da se bavim sportom. Volim boks ili brzo trčanje", rekla je manekenka u jednom intervjuu.

*ALT

I dok se po medijima šuškalo da je supermodel osvežila svoje lice botoksom, Helena je do sada oštro demantovala natpise. Tvrdi da su za njenu mladolikost odgovorni samo geni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.