Plus sajz blogerka pokazala dečka i okrenula svet naglavačke

Melisa je jedna od uspešnih modnih plus sajz manekenki. A jedna je od retkih koja je pokazala svog dečka, na zahtev radoznalih pratilaca. Čim je postavila sliku pokrenula se žučna rasprava i nikoga svojim potezom nije ostavila ravnodušnim.

Nedelja, 14.01.2018.

09:21

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

When taking a picture in a sparkly dress next to the man you love makes people comment about your body, question your relationship, make judgements about him for loving you. Our relationship is political. Even though we both know how natural and right it feels. And if the world won’t just let us be, we will keep fighting for our love, for our space, for our right to be seen, accepted without question, and celebrated. In all honesty it’s silly to think it bothers people so much, but when privileged people base their value on attraction and relationships, it results in the plethora of relationships that look like mine being erased and delegitimized. Like somehow I don’t deserve him or our love isn’t real. We are exactly what each other wants, and guess what, our bodies are a part of that. It’s not a abnormal or a fetish. It’s simply natural. So while you insist on yelling your insecurities and bigotry at me, realize I’m not playing the game you play any longer. I’m not playing by your rules. And it’s honestly sad you still are. 2018 is the year for Love that is not defined by weight, age, ability, genitals, gender, sexuality. Not defined by race or ethnicity or religion. We’re having more fun this way anyway ;). #love #bf #relationshipgoals #fatbabe #visiblewomen #louisville #newyearseve #2018 #nye #debshops .......... ALSO THIS DRESS IS FROM @debshops FOR ALL THOSE THAT ASKED. Remember I always tag where I got my clothing in the picture.

Објава коју дели Melissa Gibson (@yourstruelymelly) дана

"Ono kada u šljokičastoj haljini staneš pored čoveka koga voliš, a dobiješ ružne komentare na račun svog tela, kilograma, pitanja o tome da li je veza stvarna i preispitivanja da li te on zaista voli. Ali, mi ćemo nastaviti da se borimo za prostor za naš, za pravo da nas vide i prihvate bez pitanja. Smešno je i pomisliti da ja njega na neki način ne zaslužujem i da naša ljubav nije prava. Mi smo tačno ono što želimo, i naša tela su deo toga. Ne radi se o nekoj abnormalnosti ili fetišu", poručila je Melisa.

I dok neki kažu da su divan par, drugi su i dalje uvereni da je u pitanju čista obmana.

Melisa inače ima više od 200.0000 pratilaca na Instagramu. Redovno objavljuje provokativne slike kako bi podigla svest o pozitivnom shvatanju tela.

Za sebe kažu da su joj specijalnost selfiji iz ogledala, a smatra da je život prikupljanje iskustava koja ona želi da deli sa drugima. Voli život, pića kao što su burbon i pivo, a nedavno je završila poseban program na Univerzitetu Lousivil na temu ženskog aktivizma.

Na svom blogu piše i da je otvorena i željna da se poveže sa svima koji imaju ozbiljne namere da o temi ravnopravnosti govore.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare