Za samo tri meseca izgubila je 15 kg: Ovo je recept za zdravo mršavljenje

Nakon što se 25-godišnja Indijka Nirkiša Pandej udala, počela je da dobija kilograme koji su se samo gomilali. Ipak, ona nije želela da odustane od sebe, te je odlučila da izgubi kilograme. Ovako je izgledala njena transformacija.

Četvrtak, 25.01.2018.

12:53

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

"Nakon udaje sam se ugojila i svi su počeli da me nazivaju debelom slonicom. Moj partner i majka su me stalno kritikovali zbog toga, a najgori trenutak je bio kada sam shvatila da ne mogu više da nosim svoju garderobu. Od XL veličine stigla sam do XXL, ne shvatajući šta se zapravo dešava", istakla je Nirkiša Pandej za "Tajms of Indija".

Kako kaže, višak kilograma se odrazio i na njeno zdravlje, osećala je kako sve više gubi energiju za svakodnevne aktivnosti.

"Tada sam rešila da uzmem stvari u svoje ruke i uradim nešto po pitanju svoje kilaže."

Uz odgovarajući plan ishrane, Nirkiša je uspela da za tri meseca smrša čak 15 kilograma, te je rešila da svima otkrije kako je tekla njena transformacija.

Ishrana:

Pre doručka: čaša tople limunade

Doručak: posuda lotosovog semena i jedna jabuka

Ručak: pogačica od integralnog brašna i povrće

Užina: voće, badema i 5 pistaća

Večera: 100 ml kokosove vode

A ove savete je izdvojila za sve ljude koji vode bitku sa kilogramima:

- Kuvajte domaću hranu

- Nemojte jesti brzu hranu po restoranima

- Nemojte spavati posle obroka.

Na kraju, Nirkiša je otkrila da je najvažnije da slušate svoje telo: "To će vam pomoći da mentalno, fizički i emocionalno rastete".

Na pitanje kako da ostanete motivisano, odgovara: "Kako sam se postepeno vraćala u svoju staru garderobu, osećala sam se bolje. Posebno za garderobu koju volim. Tako da probajte sebe na ovaj način da motivišete."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.