Sa 20 godina težila je kao petogodišnje dete, a lekari su joj prognozirali smrt

Dvadesetdvogodišnja Koni Inglis dokumentovala je svoj dugi i težak oporavak od anoreksije.

Četvrtak, 08.02.2018.

13:03

Izvor: B92

Sa 20 godina težila je kao petogodišnje dete, a lekari su joj prognozirali smrt
Foto: Thinkstock

Podeli:

Pre dve godine, Koni Inglis je imala ozbiljnih problema sa zdravljem. Zbog anoreksije ona je danima bila bolnici u kojoj je lekarski tim pratio njen oporavak.

Kako kaže, ona je tada težila kao petogodišnje dete, a njena borba sa anoreksijom je trajala od njene 10 godine. Čak tri puta je bila na bolničkom lečenju, piše "Woman's Health".

Danas, 22-godišnja Koni je mnogo bolje. Uspela je da dobije na težini i studira umetnost. Svakodnevno se trudi da bude srećna i zdrava.

Na svom Instagram profilu objavljivala je fotografije na kojima je dokumentovala svoj oporavak.

Koni kaže da je u najgorem trenutku morala da koristi invalidska kolica, a doktori su joj davali samo nekoliko nedelja života.

"Zaista nisam marila za svoj život ili smrt. To mi nije bilo bitno. Želala sam samo da izgubim kilograme. To je došlo do tog nivoa da sam bila u bolnici, kada je moglo da mi stane srce zbog ove bolesti. To bi jedino zadovoljilo moju anoreksiju", iskreno je napisala Koni ispod videa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare