Kako da pokažem drugarici da sam zaljubljen u njenu mlađu sestru?

Kako da pokažem drugarici da sam se stvarno zaljubio u njenu mlađu sestru koja ima 16 godina (ja imam 26), s obzirom da ona misli da ja od nje želim samo seks? A zaljubio sam se kao nikada u životu...

Saša

Petak, 09.02.2018.

15:22

Izvor: B92

Kako da pokažem drugarici da sam zaljubljen u njenu mlađu sestru?

Podeli:

GČ: Iskreno me pitaš? Nemoj nikako! Možeš da zaglaviš u zatvoru zbog „napastvovanja maloletnice"! Imaš li ti mozga? Znaš li ti da računaš? Da li si ikada čuo za maloletna i punoletna lica?!

Naravno da nisi, kada ni za pamet nisi ni čuo niti je osetio! Kao i tvoja drugarica! Ne kaže se za džabe, sa kim si takav si. Vas dvoje ste isti....BOLIDI!

Ti hoćeš maloletnicu za ljubav, a maloletničina sestra ti je ne da samo za seks! Molim te da pitaš nekog, iz svog okruženja, ko poseduje pamet da ti prevede ogavnost ove prethodne konstatacije! Ako nemaš nikoga, kao što nemaš, moraću ja da ti objasnim: Niti je moralno, niti je legalno a još manje humano juriti, „posedovati", biti sa maloletnicom, kada si ti mator konj za nju! Da si i ti maloletan, to bi vaši roditelji kao i svi ostali pripadnici srpskog društva zvali „odrastanje", ovako si za ludnicu!

Još mi je ogavnija njena sestra a.k.a. tvoja drugarica koja nudi svoju maloletnu sestru samo ako je hoćeš za više od seksa! I tu se vas dvoje ubeđujete! A maloletna devojka je roba za trgovinu!

Zbog tebe i tvoje drugarice mi je odvratno što živim u ovoj zemlji...što ste vas dvoje (i ne samo vas dvoje, to su čitave takve generacija kao i vi) naša budućnost i što na vama „svet ostaje"! Grozim se pomisli da će moja i sva druga deca vas gledati kao primer „do *aja likova" i truditi se da budu kao vi! Prosto pozavidim onima koji nisu hteli da postanu roditelji kada saznam da postoje osobe kao vas dvoje.

BEDNICI!!!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.