U vezi smo mesec dana, a ne sviđa mi se kako se ljubi

Sa momkom sam u vezi oko mesec dana, ne sviđa mi se kako se ljubi. Na koji način da mu to kažem, a da se ne uvredi, ali da to promeni?

Milana

Subota, 10.02.2018.

16:06

Izvor: B92

U vezi smo mesec dana, a ne sviđa mi se kako se ljubi

Podeli:

GČ: Pokušaj rečima da mu to kažeš, Ili znakovnim jezikom. Možeš i zastavicama za brodove ili palicama za navođenje aviona. Napiši mu pismo.. (za glupo pitanje, još gluplji odgovor. Ista si kao i tvoji prethodnici). Za koju god varijantu da se odrediš bitno je da mu direktno kažeš šta ti smeta. I kako bi ti htela da se on ljubi. Sa jezikom ili bez jezika, samo ovlaš, na daljinu... Kako god tebi odgovara ti mu kaži i pokušaj da pronađete neki kompromis.

Da se razumemo, ako ti neko kaže kako nije bitno kako se neko ljubi i da je bitno samo da se volite, držite za ruke, šetate...taj ti je NAJVEĆI NEPRIJATELJ! Ili je budala! U svakom slučaju izbegavaj takve bolesnike.

Takva osoba će te sutra savetovati da počneš da slušaš Željka Joksimovića i Van Gog!

Bitno je da mu sve kažeš u lice. Ko zna možda i ne zna da se ljubi, ne voli ljubljenje... Šta god da je, rešite to vas dvoje u direktnom razgovoru.

Bez ljubljenja nema ni ljubavi, ni seksa. Tada ste drugari! A ti to ne želiš, kao ni on.

Ukoliko, pak, ne pronađete zajednički „jezik" po tom pitanju odluči sama šta ti je činiti. Da li da ostaneš sa njim ili da uživaš sa nekim drugim?

Mali savet: što se tiče tog držanja za ruke, hodanja po pesku, nežnih dodira...sve to imaš u onim bljutavim ljubavnim romanima i časopisima koje možeš da kupiš na svakom kiosku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare