Volele biste da vidite svog muškarca sa usisivačem? Ova četvorostruka mama ima sjajan savet

Deljenje kućnih poslova svim parovima je "kamen spoticanja" u vezi i odnosu. Da ne bi bio i vama poslušajte savet blogerke Konstans Hol.

Nedelja, 11.02.2018.

10:06

Izvor: Super žena

Volele biste da vidite svog muškarca sa usisivačem? Ova četvorostruka mama ima sjajan savet
Foto: Thinkstock

Podeli:

Briga o čistoći kuće, vešu, kuvanju i pranju za blogerku Konstans Hol i mamu četvoro dece, koja je trenutno u drugom stanju, postali su poslovi koji joj zadaju previše brige, pod velikim teretom odlučila je da zatraži tačno šta joj treba - "Pokupi sudove", "Baci veš na pranje"... One obične stvari i i rečenice.

Sa prijateljicama je dogovorila taktiku da kaže sve otvoreno, jer "niko ne ume da čita tuđe misli u realnom vremenu".

Prihvatila je ideju kao spasonosnu taktiku, zatražila je pomoć od svog supruga. Dani su prolazili, a prema njenom iskustvu ništa se nije promenilo.

"Došla sam do zaključka da nije moj posao da tražim pomoć, nije moj posao da pravim liste... I ovako imamo dovoljno posla, a učiti nekoga kako da mene i moj rad uzme u obzir, nije jedan od njih. Jednostavno učini to. Jednostavno mislite jedni na druge i na ono što je potrebno u vođenju kuće. Jedno od vas radi dok drugo drži noge u vazduhu? Jedno od vas se druži s prijateljima dok drugo cedi trideseti komad voća taj dan? Jedno od vas nosi svu težinu posla?" zapitala se Konstans i zaključila:

"Kada pridike i zvocanje prestanu, kada se moljenje završi, kada nestanu sve liste... Sve što vam ostane je tiha ogorčenost. I to je rak svake veze. Nije na drugima da vas uče da imate razumevanja. To je vaš posao. Operi sudove s vremena na vreme", poručila je ova majka čiji je savet naišao na mnogobrojne komentare njenih pratilaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare