Roditelji joj bili prezaposleni, ona "dogurala" do 270 kg

Često je bila sama i usamljena, hrana joj je postala uteha jer je dane povodila, bez svojih roditelja. Prezauzeti otac i majka nisu primetili da svom detetu nedostaju.

Nedelja, 11.02.2018.

20:42

Izvor: Super žena

Roditelji joj bili prezaposleni, ona
Foto: Thinkstock

Podeli:

Karin se pojavila u rijalitiju "My 600lb" i pristala je da pred kamerama govori kako izgleda život kada imate 270 kilograma.

Ona je od pete godine boluje od astme, pa su, kako prenosi "Daily Mail", njeni roditelji radili po nekoliko poslova da bi platili lekare. "Većinu vremena bila sam na kiseoniku, dosta sam bila i po bolnicama.

Sada su moji napadi pod kontrolom", ispričala je Karina. Ona je srednje dete u svojoj porodici.

"Sećam se da sam gledala majku koja je sedila i plakala dok me gledala kako patim", prisetila se ova devojka čije se stanje sa astmom popravilo vremenom.

Došli su novi problemi. Finansijski. Roditelji su stalno radili, porodica je morala da se izdržava.

"Mislila sam da će doći bolji dani, ali sam se prevarila. Mama je radila dva posla, a otac je mesecima bio u vojsci. Navikla sam na pažnju koju sam imala u bolnici, a sve je odjednom nestalo. Tada sam počela da se vezujem za hranu. Mnogo sam želela majčine zagrljaje, a nje nije bilo. Utehu sam pronašla u hrani, a kilogrami su se samo taložili", ispričala je.

Tako je ova devojka dogurala do 270 kilograma i sada živi na ivici snage i dostojanstva.

Roditelji osećaju s druge strane krivicu, što su ćerku zapostavili i dozvolili da se tako deformiše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare