Najbolji saveti za miran san za devojke sa velikim grudima

Iako deluju kao san za one koje ih nemaju, veće grudi mnogim devojkama prave probleme tokom noćnog sna. Ovo su najbojli savete kako da ne provedete besanu noć.

Ponedeljak, 12.02.2018.

22:17

Izvor: Super žena

Najbolji saveti za miran san za devojke sa velikim grudima
Foto: Thinkstock

Podeli:

Za spavanje na boku

Ako volite da spavate sa strane, na levom ili desnom boku, koristite manji jastuk da stavite između grudi. Tako ćete lakše odmoriti, a ovaj trik sprečava i pojavu sitnih bora na grudima.

Veliki jastuk

Nešto slično kao što trudnice koriste tokom drugog stanja, možete da koristite veliki jastuk da lakše raposredite težinu grudi i odmorite celo telo tokom noći. Odličan je i ako najlakše zaspite na stomaku, potpuno će se oblikovati prema vašem telu.

Spavanje u grudnjaku

Sportski pamučni brushalteri koji nemaju žice ili dodatke mogu da budu vaš odličan saveznik za "noćni režim".

Vežbe

Postoje određene vežbe za jačanje leđnih mišića koje mogu da pomognu da ojačate mišiće leđa i da tako dugoročno rešite problem sa nezgodnim spavanjem. Takođe, uvek možete i da smanjite grudi, ako imate zdravstvene tegobe. Naravno uz konsultacije sa lekarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare