Vidite li sličnost? Za nju kažu da je kopija Brižit Bardo

Skandinavska modna blogerka Matilda Djerf osvojila je pažnju javnosti zbog neverovatne sličnosti sa francuskom glumicom Brižit Bardo.

Utorak, 13.02.2018.

16:12

Izvor: B92

Vidite li sličnost? Za nju kažu da je kopija Brižit Bardo
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Dvadesetogodišnja Šveđanka Matilda Djerf već godina uspešno vodi svoj lični blog na kome predstavlja svetu najbolje odevne kombinacije, ali i svetske destinacije na koje je putovala.

Osim odličnog stila koji se zasniva na modernim odevnim komadima sa daškom klasike, Matilda kroz svoj stil želi da pokaže jedinstvenost.

A post shared by M Λ T I L D Λ (@matildadjerf) on

"Ljudi se pretvaraju da budu ono što nisu, a zapravo ono što nam zaista treba je da budemo svoji. Uspeh u ovom poslu je da zadržim svaki aspekt moje posebnosti i jedinstvenosti. I to možete da osetite odmah na fotografijama", kazala je u jednom intervjuu.

Matilda je sebe na svom blogu predstavila kao veoma implusivnu i spontanu osobu. Obožava nove ideje I projekte, a smatra da je za to delimično zaslužan njen horoskopski znak- Ovan.

Iako je ova lepa plavuša veoma upečatljiva i definitivno svoja, mnogi su uporedili njen izgled sa francuskom glumicom Brižit Bardo.

Dovoljan je jedan pogled na njen Instagram profil, na kome su pretežno fotografije sa mora, da uočite neodljivu sličnost sa francuskom divom.

A post shared by M Λ T I L D Λ (@matildadjerf) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.