Manekenka predala papire za razvod, pozirala pod tušem i žali

Potpuna pometnja nastala je kada je prošle nedelje starleta, glumica i pevačica Kortni Stoden potvrdila da je predala papire za razvod od glumca Daga Hitčkinsona. Glumac poznat po ulozi u "Zelenoj milji" suočio se sa ljubavnim brodolomom sa 36 godina mlađom suprugom. Strani mediji sada samo trljaju ruke, jer Kortni ne prestaje da pravi skandale.

Utorak, 13.03.2018.

09:59

Izvor: Super žena

Manekenka predala papire za razvod, pozirala pod tušem i žali
Foto: Getty

Podeli:

Naime, moderna Merlinka vrlo teško podnosi razvod.

Iako su se tokom šestogodišnjeg braka često mirili i svađali, sada je valjda svesna da je kraj njihovoj ljubavi i da je samo dani dele od konačne presude.

Ona od tada neprestano pravi scene, postuje provokativne slike, poruke, klipove, plače.... priželjkuje pomirenje od koga ipak čini se ovog puta neće biti ništa.

*ALT

"On je bio jedina stena u mom životu. Potreban mi je, treba mi moj čovek, nedostaje mi", rekla je u jednom klipu Kortni koja za glumca ima samo reči hvale. Kaže da joj je u svemu mnogo pomogao, a najviše da sazri i postane žena. Zanimljivo je da je Kortni imala samo 16 godina kad je upoznala glumca koji je dosta stariji od nje.

SHUT UP!!!!!!! #courtneyhashadit

A post shared by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on

Njihova ljubav počela je na internet radionici glume koju je vodio, a ona pohađala. Upoznali su se uživo posle šest meseci i vrlo brzo su ušli u brak što je izazvalo negodovanje i prijatelja i javnosti. Od tada ovaj par nije prestajao da intrigira, a sada su nepremostive razlike učinile svoje.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare