Upala u finansijske dugove da bi postala Instagram zvezda

Lizete Kalveiro se pre pet godina preselila u Njujork sa ciljem da napravi karijeru od Instagrama. Želja da svoj život prikaže u savršenom svetlu koštala ju je 10.000 dolara i prouzrokovala pravi finansijski krah.

Utorak, 13.03.2018.

12:29

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Dvadesetšestogodišnja Lizete Kalveiro se 2013. godine preselila iz Majamija u Njujork, sa nadom da će započeti novi život, ali i razviti karijeru na Instagramu.

Baš poput modnih blogerki Lizeta, danas zaposlena kao PR i marketing stručnjak, počela je da uvodi luksuzne stvari u svoj život, poput putovanja, brendirane garderobe, izlazaka…

U intervjuu za “Dejli mejl“ otkrila je da je često putovala samo kako bi napravila dobre fotografije za Instagram. Ono što bi zaradila za jednu reklamu trošila je na torbe i odeću. Njeni dugovi su stalno rasli, a na kraju je završila sa minusom na računu u iznosu od 10.000 dolara.

“Živela sam u laži dok sam se utapala u dugovima. Instagram ili bilo koji naizgled savršen život nije vredan da grcate”, istakla je.

Kada je shvatila da se njena zamisao ne razvija dobro, Lizete je osetila psihički premor. Kao primer navodi da je često naručivala obroke, više nego što može da pojede, samo kako bi se pokazala. Potraga za završenom fotografijom je dovela do opšteg nezadovoljstva.

Upravo zbog toga rešila je da se odrekne šopinga i odlaska na luksuzne destinacije, a ujedno je učila da živi u skladu sa svojim mogućnostima. Iznajmila je povoljan stan kako bi što brže otplatila dugove.

Kako kaže, odlučila je da podeliti svoju priču sa celim svetom jer retko ko govori o ovakvim problemima.

“Svi bi trebalo normalno da razgovaramo o novcu i financijama. To ne bi trebalo da bude tabu niti nešto čega se bojimo”, zaključuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare