Njena odluka o trudnoći zbunila svet, pevačica poslala važnu poruku

Posle nedelja nagađanja pojavljivanje reperke Kardi Bi u emisiji "Saturday Night Live" okončalo je tračeve. Ona je u drugom stanju, a lepe vesti objavila je dan posle objavljivanja albuma prvenca "Invasion of Privacy".

Sreda, 11.04.2018.

09:58

Izvor: Super žena

Njena odluka o trudnoći zbunila svet, pevačica poslala važnu poruku
Foto: Getty

Podeli:

Kardi se "držala" tokom nastupa, a onda je kamera skliznula ka njenom stomaku.

Elegantna, uska, bela haljina, koju je potpisao Kristijan Sirijano, bila je očigledan dokaz trudnoće.

Društvene mreže su se ubrzo usijale, pljuštale su čestitke sa svih strana, a radosna vest zapravo je i veoma važna poruka svim mladim ženama.

Naime, iako na samom početku muzičke karijere, reperka je odlučila da istovremeno donese det na svet. Smelo, hrabro i za svako poštovanje, jer su danas sve češći primeri da parovi žele sve da skockaju, pa tek onda požele decu. A tada najčešće dođu u klinč između biološkog sata, obaveza, karijere, a svedoci smo pisanja medija o mnogim pričama kada žene ne želeći da se odreknu majčinstva zamrzavaju svoje jajne ćelije odlažući decu za neka bolja vremena.

Kardi sigurno nije bilo lako da se opredeli za ovaj put, pišu američki medii koji su tokom marta o njenoj potencijalnoj trudnoći izveštavali kao o nepoželjnoj.

"Ako se ispostavi da je u drugom stanju Kardi će morati da promeni tok svoje karijere, jer će beba doneti mnogo drugačiijih obaveza", pisali su o dvadesetpetogodišnjoj umetnici iz Bronksa.

Takođe, ova vrsta izazova trenutno nije jedina sa kojim se suočava.

Još u oktobru ju je hip-hop pevač Ofset zaprosio, ali venčanje nije usledilo.

Osim što nisu u braku, kao što društvene norme nalažu, on već ima troje dece iz prethodnih veza.

Kako piše portal TMZ, njihovo prvo zajedničko dete rodiće se u julu, manje od dva meseca pre nego što bi Kardi trebalo da ima niz nastupa sa Brunom Marsom. Ona ih nije otkazala i planira da svoj život snažno prigrli i vodi u željenom pravcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare