"Smanjila sam se za četiri konfekcijska broja, ali dobila više od 10 kg"

Neopisivo je teško da krenete na put ka zdravijem životu i vitkijem telu. Pogotovo ako vas samo brojke okupiraju. Ovo je jedno neobično iskustvo tridesetjednogodišnje influenserke, poznate pod nadimkom"bananas.get.fit". Njen preobražaj je zaista potvrda da su brojke na vagi potpuno nebitne.

Ponedeljak, 16.04.2018.

11:39

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Hana je za dve godine uspela da transformiše telo tako da sad nosi odeću manju za čak četiri konfekcijska broja, ali pritom je zapravo dobila na težini i to čak 11 kilograma.

"Vidim da mnoge žene objavljuju koliko su kilograma izgubile i šta im kaže vaga. Smisao moje objave je da dokaže kako vaga ne govori uvek istinu. Bitno je da se merite, slikate napredak i ne odustajete", napisala je.

Mlada Britanka ugojila se u ljubavnoj vezi, narušeno joj je samopouzdanje, pa se tešila prevelikim količinama hrane.

"Proživela sam nekoliko gadnih situacija u životu i hrana je bila moj spas. Završila sam u vezi s muškarcem u kog sam bila zaljubljena, a on je prema meni bio okrutan. Neprestano se rugao mojoj debljini. Ubijao me u pojam. Na kraju me ostavio, a ja sam potonula na dno. Ležala sam na podu i jecala", seća se Hana.

Ali, tad je naletela na Anu Viktoriju i njene vedre i uvek pozitivne objave o fitnesu. To ju je inspirisalo da se upiše online kurs vežbanja.

"Ana je traži da se u početku uopšte ne merim. Poslušala sam njen savet, sklonila vagu i oslonila se na merenje i slike", objavila je Hana koja sad mirno gleda u budućnost, jer je naučila kako da usmeriti emocije na ono što je važno: vežbanje i zdravu ishranu, a ne na broj kilograma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare